lördag 15 januari 2011

träna träna träna

Miloälsklingen är mycket suuuuk. Stackarn. Nu gäller det att tillfriskna och hoppas att det sker snabbt.

Jag tränade idag och utan att överdriva så måste jag säga att jag börjar gillar det. Nästan. En rätt otrolig känsla. Jag nästan gillar att styrketräna. Fantastiskt. Det är som om svettdropparna till och med är välkomna. Nästan. Kul ju. Hoppas detta sitter i länge.
Jag ska inte göra några pass på ett tag, måste först stärka mittpartiet, men snart är det dags och det ser jag väldigt fram emot. Tänk, om jag börjar gillar styrketräningen, hur roligt kommer det då inte bli att dansa och annat!
På kvällarna försöker jag köra plankan så mycket jag orkar och har lust med och kanske att jag börjar ana en liten omformatering (nä så heter det inte) av det som en gång kallades midja. Jag vågar nästan inte skriva det högt, men tänk om den kommer tillbaka. Hi hii.

4 kommentarer:

Särla sa...

Plankan? Vad är det?

Anonym sa...

fikade du på waynes efteråt? Tror jag såg dig :)

Anonym sa...

Men är Milo-boy så suuuk! Kanske ska någon doktor titta till honom innan ni åker iväg. Kanske är en liten snabbt övergående förkylning, och förresten så kanske han redan är bättre nu ikväll.
Det är lite skönt med träning, men man får ta det med lite måtta, annars kan det lätt bli bakslag med muskel- och ledvärk så det blir tvärstopp istället för framgång. Jag är inte pessimist, tvärt om. Men jag har själv råkat på några bakslag, därav yttrandet.
Betr midjan, så är jag säker på att den kommer tillbaka, men det ska vara en klädsam midja som har lite ovanför och lite nedanför densamma.
Hoppas som sagt Milo är lite bättre ikväll och att ni får sova gott i natt. När sticker ni iväg till solen?
Kram till familjen från Maggan1

Öländskan sa...

Hej, du får inte gå för fort fram med träningen,ska jag säga som inte lärt mig på 60 år. Men jag vet att det är så lätt att forcera.Jag hoppas att Milo-killen blir frisk snart och att ni får en underbar semester på Kanarieholmarna, har varit där och firat både mannens och min 50-årsdag.Jag åker med min dotter till Mallorca, (vi träffade Marcus på Bokmässan),i mars. Efter denna vinter måste man ha SOOOOOOOOL. Kram hela familjen.