torsdag 8 november 2007

dyr terapi

Var hos nygamla terapeuten idag och det känns jättebra. Även om jag så här i början har svårt att tydligt uttrycka vad det är jag tror att jag behöver, antagligen eftersom jag inte riktigt vet vad det är själv, så känns det ändå som att det funkar och rullar åt rätt håll eller vad det nu gör.
Och som vanligt gick jag och shoppade efteråt.
Det brukade bli så förut med, att jag alltid på vägen hem handlade nåt snyggt till mig själv, en sko, nåt litet smycke eller en blus och samma sak idag alltså. Det blev grårutiga shorts, svarta tights och en lila tunika. Hade detta varit en modeblogg hade ni fått se bilder bums, men eftersom det bara är en helt vanlig blogg och jag inte har ett hum om mode så får ni lita på att det satt bra och såg ok ut. Kanske helt out of style om man nu ska fortsätta med modejargongen, men me like! Och det är det som räknas idag.
Jag väljer att se det som en väldigt bra sak att jag handlar åt mig själv efter terapistunden, även om min numera stora men evigt något tomma plånbok blir lite ledsnare (läs tommare(?)) för var gång. Har faktiskt inte provat kläder som jag därefter köpt på evigheter. Krämer och skit att smeta i ansiktet är ju en last som jag nu ska sluta med. De står ju ändå bara där i toahyllan och trängs med all den andra trösten jag håvat till mig men inte vet vad göra med.
Nä så nu får jag höststäda garderoben och kanske sälja en fond eller två för att ha råd med mitt kommande välmående.

Inga kommentarer: