söndag 11 november 2007

farsdag

Vi har som många andra firat farsdag idag. Med god frukost och italienskt kaffe.
Han fick ett paket också, min man och mina barns pappa. Ett paket med mycket manlig after-shave-moisturising-balm och lite annat gottluktande manligt som han själv inte riktigt bryr sig om att inhandla även om han mot sin vilja gillar det rejält när någon annan skaffar det åt honom och så går han sedan och duttar på det både lite här och var och säger -lukta. Jag som älskar krämer hittar gärna en ursäkt eller två att få strosa runt bland skönhetshyllorna, så farsdagspresenten i vår familj är given så länge jag står för den.

Farsdag är annars såsom även mors en lite ledsen dag i vår familj. Det blir så när barnen saknas. Men vi bär de små i våra hjärtan och även om det inte syns så är vi precis lika mycket mammor och pappor som de barnvagnsdragande föräldrarna eller dom som skickar iväg sonen på balettkurs och dottern på fotbollsträning, eller vice versa. Bara lite sorgsnare.
Jag hoppas så att vi om inte för många såna här dagar får ha ett riktigt litet levande barn hos oss och med i firandet. Då kanske det blir annat är kräm i paketetet.

Grattis till alla andra fina pappor med idag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

tänker på er

Anonym sa...

Ni är så fina.

finnjonna sa...

Tack Z och linda: NI är fina!

Lammhults-Malin sa...

Hoppas också att nästa mors-och farsdag förgylls med ljudet av barnjoller!

Anonym sa...

Styrkekram från en medsyster. Dessa dagar svåra...
I.J