fredag 30 november 2007

hårblues

Har varit hos frissan idag. Klipp och slingor. Det första gick bra, var riktigt nöjd innan det var dags för det andra, som inte alls gick. Trots att frisörtjejen var urtrevlig och duktig så är jag nu en katastrof i rufset. Påminner om någon som tagit ut påsken i förskott. Snett och vint är det också. Blir så störd på sneda slingor. Irriterar ihjäl mig. Kan ju inte ens se sneda streck på ett papper utan att räta till dom och nu är huvudet fullt av dessa!
Inte bara det att jag laddat i en hel vecka för att allt sedan bara ska falla platt, kalaset kostade massor av hundralappar också som jag inte har och fler kommer det kosta innan jag blir någorlunda nöjd, eftersom jag nu måste hem och fixa till det.
Det finns tydligen en riktigt bra anledning till att jag leker själv med håret hemma och ska fortsätta göra just så. Så trist att jag emellanåt glömmer bort det bara. Har inte råd med dessa hårbakslag längre. Nej usch och fy så ledsamt det känns. Jag som trodde jag skulle få känna mig riktigt läcker ikväll. Skit också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låt mig gissa - samma frisörelände som förstörde mitt hår?? =)

Madde (maddepladder) sa...

Kan tipsa dig om Sofia på Modeklipparna inne på Domino! Lika dyrt som överallt men hon är superbra tycker jag i alla fall! Har letat efter en favoritfrisör hur länge som helst så nu när jag hittat henne går jag ingen annanstans! Även om hundralapparna rinner iväg mer än lovligt mycket på en timme så känns det i alla fall värt det när jag går därifrån. :-)

Sen är ju smaken bekant som baken så bara för att hon passar mig perfekt kan man ju inte veta om du skulle va lika nöjd...

Hoppas du får ordning på håret i alla fall!

akiz sa...

man kan kräva att de fixar håret om man inte är nöjd.... och du ska inte behöva betala för att de gör om det....men detta var 2 år sedan, men bara så du vet att du faktiskt har rätt till att bli nöjd. jag går alltid tillbaka då jag inte e nöjd, även om jag skäms ibland, men vadå, jag har ju betalat för att bli nöjd, å e jag inte nöjd ska jag inte nöja mig.....