måndag 19 november 2007

ingen tidning idag

Typiskt. Legat och väntat på tidningsbudet i ett par timmar utan att riktigt veta vad klockan är eller vilken tid h*n egentligen brukar komma. Men idag kom h*n alltså inte alls.
Eller vänta, just nu, as we speak, hör jag nåt i trappen och katterna rusar mot dörren... Yes! Ha ha. Där kom den! Med en fjäderlätt duns damp den ner. Inte mycket som hänt.
Det var verkligen på tiden. Att de inte kan ta mer hänsyn till oss sömnlösa och pallra sig iväg lite tidigare?
Jaha. Vad ska jag klaga på nudå?
Har snart, så fort jag orkar lyfta på rumpan, min efterlängtade färska nt framför mig. Inte för att det brukar stå så där jättemycket bra och viktiga saker i den, men ändå. Frukosten blir skojigare och tiden går lite snabbare. Vill ju inte riktigt än styra stegen mot jobbet.
Fan, borde egentligen ligga och sova nu. Trött som en gris. Men jag kan ju inte. Min sömn är åter under all kritik och den har inte direkt blivit bättre efter samtalet med Örjan -piiiip- Fraenki i fredags. Gubbe.
Fast det är bättre att gå och ge upp än att förgäves kämpa för att sedan äntligen lyckas somna en kvart innan klockan ringer. Idag kommer jag vara på jobbet när pipet kör igång och snoozet erbjuds. Lite omväxling.

God morgon förresten.

Inga kommentarer: