söndag 11 november 2007

katten kissar konstant

Börjar blir lite orolig, men tills imorgon klarar vi det och då bär det av till vetris. Lite blöt och illaluktande kommer tillvaron fram tills dess bli dock, men det får vi ta, den andre katten och jag.
Stella, vår tre årige kastrerade hankatt som alltid har varit rumsren började inatt kissa i min fotända av sängen, sedan har det fortsatt och han kissar nu så fort han ligger nånstans, mest sängen då men även fåtöljen i hallen och nån matta har fått sin dos av stella-kiss. Tycker så synd om honom, han verkar tycka det är jobbigt. Jag tror inte han märker det själv, det liksom bara läcker ur honom. Min lilla håriga bebis! Har plastat in sängen nu så jag hoppas kunna sova lite utan att helt bli urinmarinerad. Hoppas bara det inte är nåt allvarligt med min kille. Det får det bara inte vara. Han dreglar mycket också. Och dricker massor. Någon som känner igen symptomen är välkommen att lugna mig med en diagnos.
Tack.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Brorsans katt hade njursten... tycker mig känna igen symptomen du beskriver. Tror säkert inte det är nå´n fara för kissen.

finnjonna sa...

markus f: Ok, just njursten har faktiskt kommit upp i tanken... hoppas det är nåt "enkelt" och lätt fixat. Tack!

Anonym sa...

Det verkar vara samma symptom som på en kompis hund, och det var också njurprobm. :/ Så, jag skulle nog kolla upp det om jag vore du.