söndag 4 november 2007

tänd ett ljus

Det var så vackert i minneslunden idag! Ljus i mängder och blommor och grankvistar så det vällde ut åt alla håll och kanter. Så mycket kärlek och saknad det rymdes där!

Just nu brinner det ljus lite varstans i hemmet också och om nåt så är det dessa som gör mörkret värt att vara i så här års. Min oro i detta ljushav är katten formally known as lillkatten som verkar ha en osund fascination för lågor. Inte en bra kombination alls, eld och pälsdjur. Han har "haft ihjäl" ett par eldar och jag tror och hoppas han numera fattar sambandet aj aj och klappa till ett värmeljus så det blir mest till att spana från avstånd just nu.


Oj oj, måste rusa och stänga av tv:n bums. Kräksvänliga och lika gräsliga Nathalie sjungs av en gammal idolgosse. Yäk! Kan inte med den alls. Får utslag och tunnelseende så fort den drar igång. Bråttom nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag ville bara skicka en tanke till dig.

Jag har två tidiga missfall bakom mig, och nu sitter jag och känner att mitt tredje missfall är på väg...

Jag har aldrig skrivit någon kommentar till någon på internet innan, men du skriver så bra och har gett mig så mkt tröst.

Ville bara säga det... och önskar dig stort lycka till med provsvaren och försökandet framöver.

Önskar att jag kunde säga något bra men jag är inte så bra på att uttrycka mig tyvärr... men du har gjort ett litet avtryck hos mig och jag önskar dig, av hela mitt hjärta, allt gott trots att vi aldrig träffats.

finnjonna sa...

anonym: Tack för dina snälla ord! Jag blir så glad om jag kunnat, om så bara lite, trösta dig. Kramar om dig hårt. All styrka och allt mod till dig! Vi ska båda två få hålla våra levande små i famnen snart.
*Bestämma* :-)