lördag 11 december 2010

jultävling hos finntomten

Lagom till jul har Du chansen att vinna en Tassimo-maskin (samt ett helt gäng kaffekapslar från Gevalia) till dig själv eller att ge bort till en kär vän i julklapp.
Det enda Du behöver göra är att svara på frågorna som lyder:

1. Vem vill du ha på oväntat besök på julafton? Varför och vilken kopp kaffe skulle du bjuda på?
2. Varför ska just Du vinna Tassimo-kitet?

Maila svaren till finnjonna1@hotmail.com och glöm inte ange namn, adress och telefonnummer.

Priset är värt ca 2 000 kr och kommer skickas hem till dig direkt efter avslutad tävling.
Tävlingen pågår t o m tisdag den 14/12 kl 23:59.

Trevlig tävlan!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det här får jag fundera på en stund, skulle vara kul meden Tassimo, men som har inte diskuterat klart med min tedrickande gubbe än. Men har ju några dagar på mig innan tävlingen är slut. Vilken kul grej, är det via din egen test av maskinen som du har möjlighet att erbjuda detta? Du behöver inte svara, var bara ren nyfikenhet.
Kram Maggan1

Johanna sa...

1. Det skulle vara klockrent om min moster som bor i Östersund plingade på dörren helt oförhappandes. Eller kanske en oväntad Tomte?
Jag skulle bjuda på Latte Macchiato, för den är jag själv så himla sugen på att smaka och jag tror den både värmer kroppen och själen med mjuka mjölkskummet på toppen.

2. Till vårkanten väntar vi vårt andra barn, och min tvååriga dotters kompisar har också fått små bebisar redan. En sån här kaffemaskin skulle göra att jag hade lite eget babycafé hemma på dagarna! Toppen att njuta av en härlig kopp fika och snacka lite "skit" när barnen leker.

Kram, Johanna

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Har just skickat mail så jag hoppas det kommer fram (och inte lägger sig i skräpkorgen)

Hälsn

Anna Karlsson

Nina Bromaeus sa...

Jag skulle vilja att min moster och hennes två barn kom och knackade på dörren i jul! De bor i Tyskland, och de kommer tyvärr inte till Sverige detta år.
Min moster hade utan tvekan fått en espresso med skummad mjölk i, samt lite kanel på toppen, både juligt och fantastiskt gott!

Och jag skulle hemskt gärna vinna denna kaffemaskin eftersom jag är en kaffeberoende föräldraledig tvåbarnsmamma, som skulle behöva lite vardagslyx i form av goda koppar kaffe när tillfälle ges!

Milla sa...

Hej!!

åhh, vad jag skulle vilja vinna denna.. Är en kaffoman!! Älskar kaffe, men jag skulle vilja prova olika sotrers kaffe och det har jag aldrig gjort cappocino och latte känner mig ganska utanför när alla pratar om att det ä ju sååå gott?! Och jag vet inte ens vad det är!! ;O(

Om jag fick önska så skulle jag vilja han min syster komma på besök henna har jag inte sett på 4 år!! Hon bor i Oslo och jobbar jämnt, visst pratar men i ntelefon men det är inte samma sak. Har inte körkort så jag kna in te bara åka över ochåka tåg kostar stjortan.. Så det skulle ara så roligt att få krama om hene det var ju så länge sedan!!

Och då skulle jag bjuda henne på en makijato tror jag det heter! Hon dricker escpresso varje dag, det älskar hon.

2. Varför just jag skulle vinna?? Joo, så jag slipper känna mig så utanför när alla pratar om sina olika kaffesorter, jag vill också säga jaa den är ju såå god... Utan oj, hur smaker den, det vet jag inte för jag har aldrig provat!!
Då tittar dom så konstigt på mig som : MMM, vart kommer hon ifrån??! Det skulle vara en dröm att få smaka gott annolunda kafe smaker!!

HA mitt lite egna café till mina bakverk jag ialla fall klarar av att baka!! ;O)

Mvh Milla

Lisbeth sa...

Det skulle vara trevligt om min bästa sykompis som flyttat upp till Sandviken i somras, tittade in... Tyvärr är hon en tedrickare men eftersom jag har koll på denna maskin så skulle jag klart ha köpt hem även té så vi kunde ta varsin kopp av olika sorter till vårt julaftonsfika! jag? en machiato, såklart!

lollo sa...

Nu e jag med i denna lyxtävling oxå.. hoppas bara det inte hamnade i skräp posten:)

Anonym sa...

Vill gärna vara med och tävla om en alldeles egen Tassimo. Har spanat länge på just en sådan och funderar allvarligt på att köpa en i julklapp till mig själv.

Har mailat dig!

Kram, Pernilal

Anonym sa...

Jag har oxå skickat ett bidrag till tävlingen. Erica B

Mikaela sa...

Nu har jag tävlat!
♥ Håller tummarna hårt inatt! ♥

Kram Mikaela

linda.w sa...

hej hej, jag skickade mitt tävlings mail tidigare ikväll. och nu hoppas jag håller tummarna hårt :)mvh Linda

Christina Carlsson sa...

Hej!
Det skulle vara riktigt mysigt att få besök av Maria Montesami på julafton. Jag skulle bjuda på en Latte Macchiato med en tofs på köpet.
I vårt nyrenoverade kök passar en
Tassimo perfekt. Det är bara den som saknas som pricken över i.