fredag 3 december 2010

paus i filmen

Expendables. Den ser vi. Full av gamla, fårande actionhjältar som Sylvester Stallone, Dolph och Bruce Willis, tom gamle Arnold dök upp en sväng. Jag gillar pang pang, flygande knivar och sprutande blod rejält när jag är på det humöret och just nu är jag visst det. Marcus måste skriva en grej och jag passar i pausen på att lyssna på de löst hängande idolerna och kan bara konstatera så här med ett öra och öga att den där Olle, han var bra.

Min mamma och pappa kom inte idag, vädret satte stopp för deras planer med. Det har snöat så ruskigt mycket att det inte kändes bra att ge sig ut och jag fattar det. Nu hoppas vi på morgondagen och att det kanske ser bättre ut då.

Har just upptäckt en underbar grej. Stora blockljus i kakelugnen, ack så fint! Med Milo rusande överallt mest hela tiden har ju det inte varit ett alternativ tidigare, men nu sover killen och tjejen med för den delen så mamma och pappa tänder ljus.
Mys.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar verkligen Olle. Blev så ledsen när han åkte ut. Men å andra sidan - kanske bara bra att han åkte ut nu, har nog större chans att komma vidare utan att bli etta i Idol.Han är snygg och han sjunger jäkligt bra!
Tur att inte dina föräldrar gav sig iväg, väglaget är inte det allra bästa. Får hoppas på bättre vägar kanske till i morgon.
Mysigt med ljus i kakelugnen, själva har vi haft en liten brasa tänd under Idol. Mysigt ljussken och lite värme (var inte så stor brasa).
Ha en fortsatt trevlig filmkväll!
Kram Maggan1

Anonym sa...

OBS!
Du har Din dotter alldeles på tok för nära Teven!
Vet Du inte att det är skadligt???!!

John sa...

I februari 2007 fyllde Linda 30 år. Jag hade fixat en resa till Rom för oss tre. Första kvällen stod vi ute på balkongen på vårt hotell. Det var på 5:e våningen och Rom som är en otroligt vacker stad låg under oss. Man får inte mycket bättre tillfälle att fria så det gjorde jag den kvällen. JA! Vi var så otroligt lyckliga tillsammans

Monika sa...

Till Anonym sa......Åh dessa förbaskade förmaningar om råd, jag har haft min dotter likadant när hon var liten och idag är hon en ung frisk tjej på nyss fyllda 26 och jag kan inte märka att hon tagit någon skada av det. Råd och rön tar jag med en nypa salt, snart får man inte göra någonting med sona barn utan att det är skadligt.....

Anonym sa...

Trams Mimmi är inte för nära Tv-n det är inte skadligt...om hon inte sitter där i timmar vilket jag inte tror att hon gör. !Allt är farligt för vissa. Det farligaste som finns är att vara rädd för allt. Jay fortfarande. Men nu ut i snön nysnö är så skönt pulsa i. Krama Milo-go.

Anonym sa...

Mina båda barn har suttit framför TV:n precis som Mimmi verkar göra. Dom har inte tagit någon som helst skada. Så låt du lilla prinsessan sitta framför TV:n precis som hon gjort hittills.
Kram Maggan1