måndag 20 december 2010

spel

Milo är ute med Mumma och skottar snö och pulkar i densamma. Han verkligen älskar att vara där ute i sin nya vinteroverall och mössa, även om det är brrrrrrrrrrrrrr.
Mimmi sitter bredvid mig i sittern och tittar förundrat på sina fantastiska små händer som hon nyligen upptäckt och helt förälskat sig i.
Jag börjar bli lite kry igen fastän gårdagens sällskapsspelande fortfarande sitter i som seg trötthet i kroppen. Kanske att man ska sluta innan klockan blir ett. Nåja, det var det värt för så kul var det!
Vad ritar Picasso hette spelet som bror T och Cissi hade med sig och man ska rita och gissa och det snabbt. Mycket stressande men som sagt hysteriskt kul. Jag och bror A förlorade men vad gör det, hatten av för lag de andra som var bättre. Det är förövrigt ett bra julklappstips till någon som gillar spel.

Nu blir det Mimmimys i soffan i väntan på att papps ska komma från jobb.
10 kommentarer:

Maria sa...

Åh - var kommer Milos mössa ifrån? Jag letar och letar efter vintermössa till min son men ingen bra.

Helene sa...

Hej på er söta små barn! Milo ordentligt inpackad mot kylan och Mimmi på glatt humör!

finnjonna sa...

Maria: kappahl tror jag både overall och mössa var köpta ifrån. Den är varm och skyddar öronen mycket bra.

Anonym sa...

Oj vad Mimmi var lik dig! Supersöt! Milo söt också förstås. Tycker båda är mest lika dig. Ha en riktigt fin Jul! /Anneli

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Goaste barnen! Det är skrattretande vad Mimmi är lik dig!
Möjligen pappas hårfäste!
Hoppas inte snöeländet hindrar er hemresa! Kramar♥

Anonym sa...

Oj så fort barnen växer! Lilla Mimmi med världens goaste leende. Lika go som brorsans. Kul att höra att han gillar snön :)Var rädda om er.
Kram Louise

Anna-k sa...

Underbart att se era små älsklingar.
Milo är så fin - toppen att vara ute i snön o leka. Den fina lilla Mimmi - med ett härligt leende!

Anonym sa...

Snygg overall, min 19-årige son har en liknande.......jacka ;-) och söta Mimmi är glad över att slippa gå ut i kylan,kanske.Själv har jag fått årets julförkylning och inte är man klar med inköp,jaja det ordnar sig alltid ingen tar ju det ifrån en.Nässprej panodil halsduk virad runt huvudet varma fötter m.m.är väl det som gäller.Hoppas dock att ni får en riktigt härlig JULHELG önskar Margreth i Bohuslän

Anonym sa...

Vilka underbara barn ni har! Milos mössa och överall ser himla goa ut! Och Mimmi - hon blir mer och mer lik dig för varje gång man får se en bild på henne. Som sagt, jättefina barn har ni!
Och härligt med all snön för Milo tillsammans med mormor!
Kram Maggan1

Anonym sa...

MILO!!!! charmgubben PUSS från en som är för gammal för dig. Fina bilder , Mimmi lik dig Jonna. Har julhandlat färdigt i snöyran . Hopps hemfärden blir bvra för det ser inte bra ut på Tv eller utanför fönstren , eller här. Folk sitter fast överallt. Busshelvetet går inte heller men har ju två starka ben att gå med än så länge. KRAMA barnen