söndag 8 maj 2011

hemlängtan

Inte förrän nu har jag börjat längta hem. Hemhemma, det där i Norrköping ni vet.
Det har varit fina dagar på många sätt de här vi haft i Stockholm, framförallt gårdagens timmar på Gröna lund är värda att läggas in bland de minnesvärda. Fettunderbart  var det, som man säger här (har jag hört på alldeles för många håll). Jag fick dille på femkampsspel och vann faktiskt också en docka åt Milo. Han verkade så nöjd över att vara min hejarklack och vi sprang mellan spelen och tog några rundor i veteranbilarna däremellan. Mimmi och pappa Marcus var nöjda med att lätt strosa med.
Men nu.
Idag.
Ikväll.
Längtar jag hem.
Till "min" soffa. Storbilds-TV:n. Till katterna. Till köket, Linas matkasse och så vidare... Träffade Bror T och hans Cissi idag och det var härligt så jag skulle kunna flytta till Vallentuna med som det känns just nu, men först ska vi hemhem.

4 kommentarer:

M-L i Årjäng sa...

Välkomna hem till Sverige!

Anonym sa...

Förstår att ni haft en härlig tid i Italien som ni förmodligen aldrig glömmer. Och denna tid har varit er väl förunnad!
Trevligt att höra att ni också haft några fina dagar i Stockholm och njutit och träffat nära och kära! Nu har du fått hemlängtan och det är ju bara positivt, dvs att uppskatta allt det man har där hemma och verkligen längta till att få komma dit igen. Det är ett gott betyg åt Italienvistelsen såväl psykiskt som fysiskt, som inneburit (tror jag) så mycket frihet, gemenskap, njutning etc etc för er allihop.
Njut nu av att komma hem till Nkpg också och ha det gott där.
Kram fram Maggan1

cissi sa...

Det var så mysigt att träffa dig och de små igår. (små och små - guud vad de har växt!) Låter toppen att vi lyckats så ett frö om flytt ;-) hem och varva ner nu, så ser vi fram emot nästa gång vi ses. kramar

Anonym sa...

Välkomna hem till stan :)

Kramar / Tuvstarr