fredag 13 maj 2011

MAMA-JonnaNya numret som damp ner i brevlådan idag med mig och barnen. Alla fyra.
Jag är så glad, stolt och rörd! .

Tack Ceen och Linda för styling och foto och Moa för att du orkade lyssna på mig :-)

10 kommentarer:

Maria sa...

Fick också tidningen i lådan idag, oerhört vackert reportage med fantastiska bilder på dig och familjen!

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Springer genast i morgon bitti till sniken här nere och KÖPER! Kramar♥

Chatrine sa...

jätte fina bilder på dig och barnen
Hälsningar Chatrine

enannanhelena sa...

Vad SNYGGA och fina ni ser ut, alla tre!(eller fem:) Hoppas att jag snart dyker på en tidningskiosk, så att jag kan djupdyka ner bland ord och bild! ;)
/helena

http://josefinkans.blogg.se sa...

ni är en sådan bildskön familj!!! Jättefina barn och du är jättefin med!

Lina sa...

Vilket vemodigt tragiskt och vackert reportage! Så fint det var Jonna! Jag som följt dig genom din blogg sedan 3 år och läst Marcus böcker och trott mig veta vad som hänt er fick plötsligt en helt annan känsla och kände en stor ömhet för er på ett nytt sätt. Det låter säkert konstigt. Men det var en sån värme i texten. Du är så modig du!

Anonym sa...

Får nog ta och köpa det här numret av tidningen, dels med tanke på de fina bilderna du bjuder på här och dels med tanke på vad Lina skrev här innan!
Och en annan sak; muffinsfigur och jeans. Bry dig inte om muffinsfiguren, låt den vara. Antingen försvinner den av sig själv, annars inte och om inte så låt den vara bara, det är inget som stör.
Kram Maggan1

Jonna sa...

Ett jättefint reportage med jättefina bilder! Min lilla familj var med i den här månadens Vi föräldrar, och det är alltid lite nervöst o se om de fått till texten så det känns rätt o sant. Väldigt fin familj du har!

Anonym sa...

Viket snyggo Jonna! Riktigt fina bilder! Min man är precis påväg till bensinmacken för att köpa chips och dippa till Melodifestivalen och jag har nu hojtat att Mama-tidningen också ska inhandlas :)
Kram på dig / Malmöit

Malin sa...

Läser din blogg men kommenterar inte så ofta. Ser dig och din familj då och då, eftersom vi bor i samma stad. Men det jag skulle skriva var att reportaget i mama var så fantastiskt vackert! Vilka bilder! Och texten. Mina tårar rann.. har själv fått en missed abortion i vecka 14, men det är inte ens i närheten av vad ni fått gå igenom. Tyckte reportaget var så varmt skrivet, i all sorg.