torsdag 3 september 2009

aj då

Ätit för många alldeles för goda plommon från mammas och pappas trädgård. Aj aj aj är ett läte gånger tre som snabbt och just upprepat dyker upp när jag ska försöka förklara läget i detta nu.

Motgift? Inga fler.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter klistrad vid datorn och surfar runt just nu. För många plommon?!? Ja Aj tre gånger om är ett uttryck som jag definitivt förstår! Ät inte fler plommon idag, men ta gärna med dej några hem i morgon, för då kan det nog gå bra igen. Om inte annat så kan ju Marcus äta ett antal, så kanske han också säger Aj, aj, aj... efter ett tag!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Plommon eller inte, skulle kolla Fuglesangs rymdpromenad, men verkar som om den är lite försenad! Hoppas han inte tappar klumpen på 800 kg (var det väl) och om han nu gör det, så hoppas vi väl att den inte dimper ner där vi befinner oss! Är säkert tur att inte Fuglesang och hans kompisar har plommon med sig dit ut i rymden, kunde kanske blivit ett riktigt skituppdrag av rymdpromenaden!

Cinks sa...

Men det kan det bannemej vara värt, så gott är det. Så brukar jag resonera iallfall ;-)

Anonym sa...

Nu har jag följt din blogg ett bra tag och jag tycker att det är en förbaskat bra blogg, man får lära känna den person du är, jag bloggar själv och det jag känner när jag läser alla kommentarer du får är att varför i allsin dar måste man blanda in din sambo, hur han mår osv. Marcus är Marcus och vore han inte den han är så skulle han inte nämnas alls. Han gör sitt och du gör ditt på ett förbaskat bra sätt oberoende av varandra. Good Luck.

gävle sa...

vad är det med marcus o "monstret"?

Anonym sa...

-Hoppas att du tog med dig lite plommon hem,det är ju så gott med plommonkaka och glass el,vaniljsås,grädde.Mums ! K 1