tisdag 1 september 2009

kaffe eller alvedon

Har lapat kaffe rätt friskt senaste dagarna och det märks genast om jag inte fortsätter i samma takt. Ont i skallen som bara den. Men med koffeinfri pulvervariant i skåpet ska jag nog fixa avvänjning rätt snabbt med hjälp av en tablett till eller två.

Ska ta en promenad med Milo i eftermiddag och kanske åka buss till stan och ta en fika där.
Appropå fika.
Får löpande rapporter från Norrköping om att oroliga caféägare undrar när jag kommer tillbaka. En väldig nedgång i försäljningsstatistiken är tydligen smärtsamt påtaglig sedan i fredags. Måste hem snart och få upp siffrorna. Vill inte ha några konkurser på mitt samvete.

Ikväll är det första finalavsnittet av två i dansen.
Se!

9 kommentarer:

Malin Bengtsson sa...

Absolut, kommer sitta bänkad med popcorn och öl och telefonen i högsta hugg :-)

f.d Barnmorskan sa...

Hejsan, gör som jag som älskar kaffe, kör ena ggn med vanligt och ena ggn med koffeinfritt, fungerar alldeles utmärkt och smakar exakt likadant.

nollgradig sa...

Jag är så laddad för dansfinal! Vilka är din favorit? Jag tycker nog allt att Evan är rejält charmig nu när min favorti Melissa åkt hem (det bor allt en ballerina i mig...)

Anonym sa...

Ja, det här med att minska på kaffeintaget brukar ge sig till känna i skallen. Inte bra med för mycket kaffe, varken för huvudet eller för lilla magen.
Det är nog bäst du pallrar dej hem till Norrköping så det inte blir några cafékonkurser som du är orsak till ;-)) Stackars caféägare! Du behövs för att hålla statistiken uppe förstår jag!
Men du, din twitter-info kräver lite extra förklaring av dej. Vad hände? /Maggan1

Anonym sa...

Hej! Måste bara fråga vad det är för puckon/pucko som blir helt ifrån sig för att du är gnällig i ett inlägg?! Själva är de säkert himlastormande glada och lyckliga för jämnan? Och gud förbjude om de inte är det, då håller de säkert knäpptyst om det, eller? Jag hade säkert också blivit irriterad om det inte fanns någon spjälsäng, och 150 kr var för frukost skulle jag inte heller vilja betala, även om de är lite lyxigare. Jag får inte uppfattningen av att du skulle vara ett surt resesällskap för det. Bättre att avreagera sig på bloggen då, det är väl ända lite det den är till för?! Vi följer ju ditt liv här- positivt som negativt! Jonna du kanske kan sätta ut ett plus eller minus tecken vid dina överskrifter, till hjälp för alla känsliga läsare... Theresa

Anonym sa...

Näst efter Finland tycks Sverige vara världens mest kaffedrickande folk,det där med kaffeberoende av det svarta guldet är sannerligen inte att leka med.Har hamnat i kaffeträsket men försöker som du skära ner på det.Huvudvärk,sämre sömn, allmän oro och deppighet,ökat stresstillstånd tycks vara både "biverkningar" medans en håller på och slurpar i sig som vid nedtrappning. Håhåjaja,aldrig får en ha det lite skoj....men ok det finns ju väldigt goda theèr att ta till men även där bör viss aktsamhet råda.Nåja,det är bara att ta fighten med sig själv. K 1

Marie sa...

Yes, I know! Längtar till 21.55! Var tvungen att säga åt en kollega på jobbet när han höll på att avslöja vinnaren. Han hade tjuvkikat på nätet.

Anonym sa...

Jag tycker att du ska stanna däruppe ett tag till för du verkar må så bra när du är med dina föräldrar och syskon.Hemma verkar det vara mycket dystert och svarta tongångar. Katja

ullisen sa...

det där med kaffet känner jag igen... har (omedvetet?) trappat ner en smula nu men ibland baljar jag på så det skvätter kaffe omkring mig var jag går. å dan efter har jag grym huvudvärk. blä.