lördag 26 september 2009

mitt rosa moln

Älsklingen i sin rosa pyjamas. Så fin.
Och trött.
Vet inte vem av oss som är tröttast idag.
Vi läste i alla fall morgontidningen (Milo tuggade mest på sin) och åt sen frukost ihop. Fast hela tiden gäspade vi ikapp.
Inatt somnade jag vid tre. Innan det var det mest gråt och elände ur älsklingens säng. Ont i magen är en gissning. Något annat bekymmer en annan. Stackars liten. Han alltså. Stackar större. Jag alltså.
Kunde för mitt elände till rygg inte ha honom i famnen långa stunder så han låg där och kved hur jag än sjöng eller klappade. Somnade sen emellanåt men vaknade igen tjugo minuter senare och så höll det på. Inte den roligaste av nätter milt uttryckt. Mellan tre, då väl sömnen kom, och halv åtta som innebär morgon för Milo var ha uppe och åt två gånger. Så vad ska jag gissa, kanske två timmar sömn för mig? Inte illa pinkat, det är ju iaf två mer än inget. Heja.
Fast på riktigt. Fan vad trött jag är.
Marcus kommer hem idag. Sen är det teater. Kul grejs.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fin han är Milo! Och i sin rosa pyjamas. Men det syns på ögonen att han är lite trött. Och förstår att du var det också när ni "vaknade".
Hoppas ni haft och har en bra dag tillsammans hela familjen efter en veckas längtan!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Jonna har Milo fått tänder ? Kanske är det ngt sånt eller att han kanske inte tål viss mat som du käkar för du ammar nu och man vet aldrig säkert då Hoppas du&Milo får det kul idag.

Helene sa...

Han är en riktig liten charmör, Milo! Särskilt på bild nummer två. Oj oj oj vad tjejerna kommer att smälta... :-)

Anonym sa...

Milo är kanske inte hungrig utan bara tröstar sig med dig det och skrik är ju det ända han kan göra.Kanske han håller på att få sina tänder nu och min lilla var lite febrig och mycket orolig innan tänderna kom Mvh Maria R-k

Anonym sa...

Galen av ilska skulle jag verkligen bli om min karl offentligt i Sverige gick ut och pratade om ev. bröllopsresemål.Fan var det inte häromdagen allt var svart ?Relationer går upp och ner men det här verkar så destruktivt och borde ske mellan terapeutens fyra väggar och inte så alla kan läsa.Inget fel att prata om en del som du gör Jonna men Marcus borde stilla sig lite i sin iver att nå ut offentligt och respektera er relation det är nog det minsta han borde och ta dig i hand på att inte göra så här som han gör.Respekt inför sin partner är väl det minsta du kan begära i er situation nu och alltid som sambo eller inte.Tänk på pojken som blir läskunnig en dag Jonna Lycka till ! Rebeccah

Anonym sa...

Kanske dax för tänder?
:)

Ida, Finland sa...

Funderat på sova-hela-natten kuren av Anna Wahlgren? Vi körde den med vår son och fick bukt med nätterna direkt! :)

Nina sa...

vilka söta bilder :D