måndag 14 september 2009

måste bara säga

Så otroligt skönt att få skaka loss!
Har aldrig tidigare gillat tanken på att svettas, för att inte tala om den svettiga verkligheten. Träning och dans innebär ju som bekant viss utsöndring av kroppsvätska och har därför inte varit min grej, men nu tror jag att jag börjar få blodad tand. Och det rejält.
Det blir väl så efter att ha legat eller suttit still i 165 dagar, då de enda dropparna svett kom från oro över bebis liv eller beslutsångest i rullstolen framför gottdisken på pappa grappa.
På kvällens pass var det så härligt att känna och denna gången också se vad kroppen kunde åstadkomma i rörelser sett. Och som jag svettades och tyckte om det! Mådde obeskrivligt mycket bättre efteråt än innan jag gick och nu är även nästa måndag bokad.
Ropen skalla, Afrodans åt alla!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så otroligt härligt att läsa detta! Jag hör hur du riktigt både svettas och strålar av glädje och välmående efteråt! Mot nästa måndag alltså förstår jag!
Dessvärre är väl inte afrodans riktigt för mej, åtminstone inte än på ett tag. Men skam den som ger sig, jag kanske kommer dit jag också nån gång. Tills vidare får jag träna med min sjukgymnast, som har gått rätt illa åt mig idag. Börjar redan få ont både här och där. Ska bli spännande att se hur det känns i morgon för min del. Men får jag lite tid på mig så kanske jag kan vara med på afrodansen jag också!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Javisst är det roligt ? Och så glad man blir,jättebra att du kom iväg dit ikväll. K 1

Anonym sa...

Hej Jonna!
All träning är bra. Toppen att Marcus börjat blogga igen.
Till y. nu jar "tanterna " ursäkta vet ej ålder fått någon skälla på , det är så jäkla typiskt bry dig inte.
Sköt om er solen lyser på alla även de som inte mår bra.
Ha så trevligt ni kan alla tre. arne

Sanna sa...

Mmm PappaGrappa! Länge sen jag var i Norrköping men jag älskar stan (och särskilt den restaurangen och affären) trots att jag inte är därifrån (är från katrineholm). Man får sig en liten dos Norrköping när man läser din och din karls blogg (kul att han börjat blogga igen - he has a certain way with words). Lev gott!