tisdag 1 september 2009

final

Nu är det dans. Och de dansar det så bra!
Saknar Marcus.
Milo sover.
Han sov hela förra natten till åtta imorse med bara ett avbrott vid halv fem för mat! Så himla skönt för oss båda.
Har jag sagt att det är svalt här? Det är det. Dessutom åt lilla älsklingen massor gröt innan sovdags igår och det gjorde nog sitt också.
Saknar Marcus.
Liten kärlek fick bada ikväll som en avslutning på en fin dag och var totalt överlycklig i det egenkonstruerade vågorna. Han är så himla underbar vår son. Vill bara pussa honom blöt hela tiden.
Saknar Marcus.

Men nu är det dans igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror säkert dansen är bra! Njut!
Förstår att du saknar Marcus av ditt inlägg! Och det är väl naturligt att du gör det! Som jag skrev tidigare, kanske dags att åka hem till Norrköping nu och då inte för caféägarnas skull, även om dom blir glada när du kommer och fikar hos dom!
Det här med gröt innan nattningen är en god idé! Sen vet jag ju inte hur ni har det hemma med badkar, men om det bara finns dusch så antar jag att ni fixat någon annan anordning så att Milo får bada.
Vår son älskade att bada och vad gjorde vi när vi inte hade badkar, jo vi satte honom i diskhon och där fick han plaska runt så mycket han ville, och visst ville han. Sen var det bara att torka köksgolvet! Undrar fortfarande över twitter-infon om nära-döden-upplevelsen ;-)
Kram till dej och Milo från Maggan1

Anonym sa...

Gött att vara hemma,få lite kärlek av mamma/pappa .Jonna det är lycka och guld värt,stanna och njut lite extra,hur länge finns de dina där egentligen i ditt korta liv? K1 och moster Gunneli