onsdag 2 september 2009

over and out

Dansen slut för nu. Jeanine vann! Fantastiskt.
Vilken show vi bjöds på ikväll. Alla de bästa danserna visades och ja... vad ska jag säga. Är helt tagen än.
Hur ska jag överleva tisdagar och onsdagar framöver, är frågan?

Tack Jessica och Malin för bästa sällskapet alla underbara danser igenom.
Puss, puss, puss.

God natt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna!Jag är fortfarande i glädjerus efter att ha sett alla fantastiska danser i kvällens grande finalle,jag älskar Brandon men Janine var en fantastisk vinnare,trots allt.(tror du man kan få klona eller adoptera Brandon ;-)!!!!!!!!??????
Vill inte vara en tjatig kommentator,men jag följer dig varje dag och det är en sådan glädje att se Milo växa och utvecklas och höra dina underbara berättelser,alla bilder på honom är så ljuvliga.Ha en bra resa tillbaka till Norrköping och fixa tandeländet och ta en go fika efteråt!Kram Margreth,dansälskare i Bohuslän.

Malin Bengtsson sa...

Tack själv gumman, det har varit guldkant på danskvällarna med alla sms och mms som flugit i etern :-)Vad ska man nu göra på tisdagar och onsdagar? Hoppas det kommer en ny säsong SNART!

Stor kram och puss

Sara sa...

Nu blev jag lite besviken! Har nämligen inte sett finalen ännu!! Fast kul att hon vann, men hade ju velat se det själv... ursäkta... Vill ju inte klaga. Gillar din blogg jättemycket! Men jag blev faktiskt lite besviken nu, nästa gång.. skriv inte sånt i första meningen snälla! :)

Lisamaria sa...

Dans, ja. Be din M att gå en danskurs tillsammans med dig så blir han mycke mycke gladare (naturlig fysisk glädje)och då kanske Monstret som hotar eran Existens kanske håller sig undan? De gillar ju inte naturlig fysisk glädje, Monstren. Dansskolor finns i Norrköping! så övertala honom!

Vonkis sa...

Onsdagar har du True Blood, en fantastisk serie på min ära!