lördag 19 september 2009

ett litet hej

Hela dagarna går just nu åt till att underhålla lilla älsklingen som inte är på bra humör alls. Stora älsklingen är inte på direkt bättre men honom slipper jag åtminstone bära omkring på :-)
Vi har alltså bytt till sittvagn och det är kul.
Ett tag.
Han kan sova i den med.
Ett tag.
Kan vara att det har blivit för lite av sömnvaran på sistone och att det därför inte är den gladaste lilla killen jag har att göra med. Hoppas det vänder snart.
Imorgon åker Marcus till Italien och sen en tur till Göteborg. Jag och Milo ska hålla ställningarna här hemma i en och en halv vecka på tumanhand och det kommer gå bra. Vi har fullt upp på dagarna med öppen förskola och bebis-på-bibban-kurs. Har också fixat barnvakt till på måndag så jag kan dansa affro och må bra. Kanon va!
Dagens dans gick så där. Det var den vanliga satsdance:n, som ju egentligen är jättekul, men den nya koreografin kändes för en koordinationsbefriad individ som mig själv väldigt krånglig, så jag fastnade i räkna steg och missade nästan helt det roliga. Afrikanskt är helt klart mer min grej.
Nu är köttfärlimpan klar. Får se om den blev som jag hade tänkt mig.
Hep.

4 kommentarer:

Anonym sa...

För att minska klyftan lite, rekommenderar jag att Ni sover i samma rum nu sista kvällen Marcus är hemma.

Elli sa...

Tack Jonna för en fin blogg! Har en dotter som är en månad äldre än Milo och tycker det är så skönt att läsa någon som skriver realistiskt om att få barn. Om allt det lyckliga men också om allt gnäll och det jobbiga. Tycker du är fantastiskt modig som låter oss läsare ta del av ert liv. Lycka till med allt.
Mvh Elli

Anonym sa...

Det kan ju faktiskt vara som du säger att Milo sovit lite för lite nu i samband med vagnbytet. Han får ju så mycket att kolla in när han är i sittvagnen. Men han vänjer sig och somnar när han blir trött, även i sittvagnen.
Du har i alla fall tur att det inte är den stora älsklingen som du ska bära omkring på! För det är ju en hel del skillnad i vikt på dina älsklingar. I och för sig ser inte Marcus speciellt ”stor” ut, men ändå väger han ju några kg mer än Milo ;-))
Och sen blir jag så himla glad när jag läser att du skaffat barnvakt till på måndag så du kan gå på dansen! Skitbra!! Fortsätt så, skaffa barnvakt emellanåt och när Marcus kommer hem från Italien/Göteborg så tar ni er en helkväll på t ex fiskkrogen bara ni två och njuter av varandra. Då har ni säkert längtat jättemycket efter varandra, så det kan vara ett bra tillfälle att bara få vara ni två (naturligtvis efter att Marcus och Milo fått umgås och leka järnet av sig!)
Hoppas köttfärslimpan blev som du tänkt dej!
Ha de gott! //Maggan1

Anonym sa...

Hej Marcus jobbar väldigt mycket . Kul att ni skaffat barnvakt ta en utekväll eller två med Marcus när han kommer hem . Något som ni båda gillar , men inte fotboll...hm. Skrattade då du skrev "bära" den större.. Se till att han kommer tillbaka till Karlvagnen fredagar många nu är det katastrof anser min väninna. Om han slutar Karlavagnen glöms han snart bort av svenska folket och det är ju inte meningen, det finns många som lärt känna honom den vägen.Och blivit intresserade av att veta mer vad han skriver osv. Nu skall jag träna och bli en GOD människa igen.Söndagar bra träna , många "latar "sig hemma och vi kämpar kan till fin musik träna i lugn o ro. Ge Milo-kram o längta lite efter Marcus . Han älskar er båda . Milo när pappa kommer får du busa igen med sin farsa. KRAM