torsdag 3 september 2009

bastuboy

Vi har haft en bra dag idag.
Tog en tur till stan på eftermiddagen då killen sov, fikade såklart och shoppade lite lätt. Sen blev det premiärbastu på kvällen och därefter grillat för oss vuxna.
Så himla glad älsklingen var när han satt i baljan och plaskade på bastubänken. En redig finne är det jag har närt vid min barm.

Imorgon ska vi hemåt.
Men snart är vi tillbaka i mummola.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att höra att dagen varit bra, att du varit på stan och fikat, shoppat lite, bastandet och grillning ikväll. Och att Milo glatt plaskat runt i baljan!
Hoppas hemresan går bra i morgon. Vad glad Milo ska bli när han träffar pappa igen, och Marcus blir alldeles säkert jätteglad när ni kommer hem. Läste nyss på hans twitter hur han saknar Er!
Kram och hoppas ni får en god natts sömn! //Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna! Nu blir Marcus glad träffa er igen. Krama sina goa, älskade.
Jag dansar inte just nu. Snygging nr 1 är Simon Baker så även om jag inte gillar sådana program, våld så måste jag se Mentalist, som avbrott från allt tjat "tvätta händer" mm.mm. Man skall vara rädd för "allt."Marcus kan ju ta hand (stackars Marcus) om Milo natt så får du sova . Öronproppar är bra.
Lillego fyller 7 månader o ge honom en stor kram. Cafélivet lockar också kanske Norrköping. Ha det så bra så länge o skriv sedan hur allt går med tandis o Milo.MILO-kram.

Ann-Katrin sa...

Ljuvligt, DET vill vi se foton på! Inte ens slagit mig - men så är jag inte från Finland även om jag bastat en del som barn - att man kan ha med badbalja in i bastun och låta lillen vara med på det viset. Har nog bara tänkt att de får vänta tills de blir lite större och så får de sitta långt ner där det är svalare. Badbalja är ju lysande :-)

I Tyskland bastar jag inte alls, här får man sitta naken med okända tyska män. Tilltalar inte det minsta. Så jag har ingen aning om tyska barn bastar