fredag 25 september 2009

inte ett öga torrt

Såg nyss Paul Anka sjunga en specialversion av My way i TV till sin hustru Anna (Anka, hur rolig är inte den namnkombinationen?) och så läser jag nästan samtidigt i kvällstidningens bilaga om densammes kroppskamp och ser närmast obehagliga bilder på den.
Kroppen alltså.
Jättemager är den. Ser inte helt sund ut om man frågar mig. Ingen frågar. Fast jag svarar ändå.
Men hon är nöjd. Mycket nöjd och det är väl bra så. Kul för henne.
Förhoppningsvis.
Det har nog inte gått en endaste dag de senaste två vekorna utan att man har kunnat läsa om ankcitat och annat. Jag undrar om hon är en ny förebild eller bara ett skämt som många skrattar åt just nu. Verkar vara det senare och även om det alternativet är bättre än förebildsvarianten känns det inte riktigt ok ändå. Rätt sorgligt faktiskt.
Men jag kommer nog ändå bänka mig på måndag och kanske tom hycklande skratta åt den mycket nöjda (pengar är ju allt) fru Anka när hon kläcker ideér och tankar.
Det kan hon gott ta, så nöjd som hon är.

Appropå kropp.
Fast min.
Jag var och tränade ikväll och har tydligen gått upp ett kilo. Känns bra. Muskler väger. Men jag undrar vart de sitter.
Kan kanske ana en här och var, men rent allmänt ser jag inte för rolig ut. Måste nog börja äta mer.

Marcus är på väg hem nu. Jippieee.
Måste sova fort, då kommer morgondagen med samma fart.

God natt.

7 kommentarer:

Emma sa...

Ja jag håller med dig om Fru Anka. Såg också programmet vilket kändes pinsamt. Jag blir rädd då jag hör henne prata...rädd för att min dotter en dag ska se och höra kvinnor av hennes karaktär prata som om de inte har minsta själv respekt. Blir till att låsa fast vår sessa intill oss själva ;-) Hoppas du får en massa god sömn! Kram

Anonym sa...

Hittade inte inlägget där P A sjunger till hustrun. Hittade ett You Tube-klipp, men där låg också My Way med Elvis och då kom herr Anka i bakgrunden, åtminstone för mig!
Såg inslagen om Anna Ankas träning, utvik etc. Håller med dej om hennes kropp, ingen har frågat mej heller, men åsikter kan vi ju ha ändå. Jag tränar också på såna där band, men är inte fanatisk! Jag har kul ändå, OCH har jäkligt ont emellanåt efter träningarna.
Har ifrågasatt dom här ankcitaten ett tag, men Aftonbladet har valt att ta bort mina synpunkter, typiskt AB då det samtidigt kritiserar dom. Jag tycker också det är sorgligt att man exploaterar en människa så som görs med Anna. Men det säljer säkert tidningar. Tyvärr!!
Min sjukgymnastik resulterar i att vågen rör sig uppåt. Ser inte tillstymmelse till växande muskler, men jag har börjat äta mer. Min man undrar hur jag kan få i mig så mycket vid varje måltid.
Jag har sett Idol ikväll. Funderar mycket på om det är Calle eller Piotr som är värd sista platsen. Nu är det en knapp timma kvar av omröstningen och jag funderar så det knakar. Båda har sina fördelar, men vilka fördelar väger tyngst+ Snart dags för sängen, så ska jag rösta måste det bli ganska omgående.
Kul för er att Marcus är på väg hem nu, njut av timmarna han är hemma för jag misstänker han ska iväg snart igen på nytt uppdrag.
God natt och sov gott och fort, så du och ni får träffa Marcus ett tag.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Hej vad glad jag blir när du säger att Marcus är på väg hem....inte att du suckar, och säger att nu är Marcus på väg hem igen....Från en 4 barns Mor som gav upp för lätt...Kram och lycka till........

Anonym sa...

Välkommen i KD var ju kristdemokraternas partisekreterare Lennart Sjögrens första reaktion efter Anna A:s uttalande.Han fick med sig Göran Hägglund som nu lite "försiktigt" dragit sig ur alla uttalanden.Alla som delar våra värderingar om människors lika värde och familjens betydelse är välkomna hos oss förklarar han. Hehe,say no more.Media,tv låter den här dyngan breda ut sig och i vilket fikarum diskuteras inte detta? Allt det här är mycket medvetet utformat av medier och det här handlar inte om någon jämnställdhetsdebatt. K 1 Ps..Vaniljkräm..jösses vad gott !

Anonym sa...

Har du läst Sanna Lundells tips om relationer idag eller igår på Mama tidningen ?Hennes förslag till bättre förhållande är ju inget nytt men kanske det är det för en del,ni verkar ju vara sams nu men kanske skulle behöva göra det Sanna föreslår.Ska ni kanske gifta er som M vill så skulle jag nog vänta lite Jonna det verkar inte särskilt klokt gjort nu särskilt inte när alla fick veta att det var så fruktansvärt demoniskt svart otäckt förra veckan som M sa var lite iskall Jonna tänk och fundera och rusa inte in i något Kram Leif H

Birgitta sa...

Håller fullständigt med Dig! borde inte ha sett, men samtidigt kunde jag inte byta kanal. Vacker är hon då inte. Och innaför pannbenet??????? Inte mycket!
ha en bra dag!
Kram Birgitta

Anonym sa...

Humor P ankaas version My way, jag hade rymt från studion. Låt henne vara hon är ganska sorglig på något sätt , . Dum. Hon kan aldrig bli förebild för våra unga . Schyffert sa Du har samma kvinnosyn som Bin Ladin osv det var bra sagt.Han blev arg. övrigt var Skavlan bra. Sådana här överklasstanter skall sättas på plats direkt. Ser dock flera för smala på gymet men de jar säkert inte a anka som förebild. Utseendehysterin har gått för långt, . Muskler väger så släng vågen. Muskler fördelas över hela kroppen.ha det bra så länge KRAMA MILO