lördag 19 september 2009

på havets vågade vågade våg

Ligger i sängen och slösurfar.
Det är lördagkväll och fotboll som vanligt därute. Tur att det är en av de här jag-bara-måste-se matcherna, för om man-bara-måste-se, måste-man-också-bara-betala lite och jag behöver de där skorna, ni vet. För nej, jag har inte kommit upp i de pengarna än. Men snart. Idag är det dessutom ob och måltillägg så vi får väl se vart det slutar.
Köpte ett par syntetstövlar i Gävle, helt okeja, men mina Vagabondisar är alltså ännu inte där de hör hemma, hos mig, och längtan den svider.

Det börjar, ta i trä, bli bättre med mitt ansikte igen. Känns väldigt bra om så är och förblir fallet. Behöver boosta min självkänsla lite efter veckor av värdelöstänk, så med skön dans och terapi kommande vecka kombinerat med snygga jeans och nygammal frissa ska vi nog komma överrens, jag och mitt själv.

Nu vidare slösurf och sedan zzz.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag vill också ha Vagabondstövlarna du hade på bild för ett tag sedan! Ska se om jag kan hitta på någon form av betalsystem för TV:n här hemma också. Jag tycker du har ett bra system. Och jag hoppas på många mål ikväll i kombination med ob-tillägget, så det klirrar rejält i din kassa.
Och hörru – vet du inte om hur bra du är?? Då ska jag tala om det för dej! Du är skitbra! Du är väl inte alls värdelös! Och snygga jeans med inneboende rumpa har du. Frisyren med lugg var också hur bra som helst! Upp med näsan – DU ÄR JÄTTEBRA SOM DU ÄR!
Jag sitter också och slösurfar nu, har kollat lite på TV tidigare (Här är ditt liv med Svennis som gäst), var lite småtrevligt faktiskt. Sen var det nåt annat på burken, som maken ville se. Ska fundera mer på det här med ”betalsystem” när TV-programmen kolliderar. Din idé är ju supersmart!
Nu surfar vi väl vidare en stund sedan intar jag också horisontalläge och zzzzzzzzzzzzzzz
Kramar igen till er! //Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna! Marcus skriver ju om fotboll i media så han måste ju se fotboll . Den bästa relation anser jag är om båda har egna intressen och något kitt som håller dem samman , ex Milo erat gemensamma barn barn och förälskelse. Förhoppningsvis respekt.Skulle aldrig vilja ha en som vill man skall sitta "hålla hand ständigt" dela allt med vilken ofrihet.
Ett stort intresse gemensamt räcker rådet fick jag från en som varit gift i många år. Äktenskap o samboförhållanden skall inte bli ett fängelse. Snart har du dina jeans o frissa stövlar o du mår bättre dansen gör dig starkare. Svik aldrig Marcus då sviker du Milo! Och det förlåter han dig aldrig.

Anonym sa...

Fattar inte det här med att "betala" för att man vill se nått på TV? Betalar du till honom om du vill se nått? Gäller det bara fotboll. Eller funkar det så att om båda vill se så betalar den som "vinner rutan"?

Jag vet, jag borde inte lägga mig i, men jag tycker att det låter lite "Anna Anka"

Allt gott till dig

Anonym sa...

Hejar på er bigtime! Är dock fullständigt allergisk mot par som lever på olika ekonomiska villkor. Vet inte om så är fallet hos er, men blir lite beklämd att du inte kan köpa ett par skor du vill ha? Dock kan det ju vara så att du är lite shoppingbesatt och då är det ju bara bra att du tänker till lite innan du handlar. Nåväl heja er och fram för att alla ser till att leva på lika villkor, sambo som gift! Kram

Mine sa...

Å dessa omtänksamma nästan-kompisar Maggan, Maggan1, MagganX, Maggan2. Känner du dej inte omhuldad så säg. Vad konstigt med folk som är låssaskompisar i en blog? Jag har inga sånna på min blog.

Anonym sa...

Jag hoppas innerligt du läst Marcus blogg idag. Det var bland det vackraste jag läst.

Anonym sa...

för de dagar när superlativen är svåra att ta till sej; "Jag är bara människa, och det räcker."

Att jag och många andra tycker att du är helt fantastisk på många sätt kommer vi fortsätta tala om för dej här. Sköt om dej. /sg

Jessica sa...

Jag dör lite på marcus blogg till dig i dag. Det var så fantastiskt underbart att jag satt med ståpäls över hela kroppen och tårar i ögonen. Och dog lite grand! Önskar av hela mitt hjärta att ni hittar det ni söker. Många varma kramar!

Anonym sa...

Hej Jonna!

Underbar texy av Marcus till dig idag. Jag dog lite grann och bara ryste. Vill också att min man skriver så fint till mig...Fast han säger ofta fina saker och det räknas ju det med. Vi väljer varandra varje dag, det är viktigt när man har det tufft under småbarnsåren och annars med för den delen!

Välj varandra och jag hoppas ni löser era prolbem..
Du köp stölarna!!
Kram Kicki från Norrköping

Anonym sa...

Mine låt allt vara , har även jag blogg men skriver o kollar sällan o svarar nästan aldrig.Jonna skriver bra. Såfg att någon tog illa upp av ditt inlägg bry dig inte alls.
mvh