tisdag 15 september 2009

Så där ja

Nu har vi varit på öppna förskolan och sjungit och lekt.
Jag har visat ansiktet, som är ett kaos, för distriktssköterskan och fått salva.
Har ringt och bokat tid för familjerådgivning, bokat tid för egen terapi och så ska vi nu iväg för att dricka lite kaffe med Vicky.
Fullt upp skulle man kunna kalla det.
Och det känns bra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tummen upp!

Mysan sa...

Monstret blir mindre med tiden. Den tittar fram, river lite men slutar vara närvarande varje dag. Var stolt att du orkar, det är inte lätt att stå brevid. Det enda du kan göra är att aldrig, ALDRIG, ALDRIG någonsin ge efter. Ge honom inte chansen att återuppta sitt drickande.Det ger kraft åt honom att orka avstå. Men framförallt är det det som skiljer en bra mamma från en dålig. Har suttit där du sitter. Med tankar, med kärlek. Kämpa på, ni hittar er väg. kram och kärlek till er alla tre!

Mamma Mu sa...

Framåt är enda vägen... Stor kram, fortsatt lycka till! Kram från Åsa

Anonym sa...

Nu händer det saker slag i slag: ÖH, distriktssköterskan, tidbokning för familjerådgivning och tid för egen terapi och sen fika uppe på det!
Ja, det kallar jag också Full rulle! Plus dina fina texter på förmiddagen. Idag har du verkligen inte legat på latsidan! Vilken rivstart! Bra "jobbat"!
Ha det gott! Kram Maggan1

Mamma-Mia sa...

Tummen upp för er alla 3! Har själv haft nära människor som kämpat/kämpar med sitt missbruk. *styrkekram* till er

Anonym sa...

Hej Jonna!
Jag fick missfall för nåra år sen, då jag va 20, och efter det förändraes min hy, jag hade bara haft nån enstaka mensfinne innan..
nu har det gått 4 år sen dess och huden är inte återställd än. Läkarna säger hormonförändringar bla bla...men iallafall testa Dr . Hauschka Ansiktsolja för fet och oren hy, som man brukar få då.
Underhuden är fet och oren och yttre huden kan bli torr, den här skiten balanserar upp, den ger faktiskt effekt. Då har jag testat allt , alla märken , Dermalogica osv... Det här är budget och bäst.Annars kram på dej. Du rockar!

ullisen sa...

kännas bra är bra!
fortsätt så!