onsdag 16 september 2009

onsdagsrapport och så lite hångel

Idag åkte A-K, Signe, jag och Milo buss till Kim och Olivia ute på gärdet. Så fint de bor i nybyggt med tomt och stor altan. Härligt med hus! Blev faktiskt rejält sugen på eget.
Vi stora tjejer åt supergod kräftstjärtspaj till lunch och de små åt sina pureér. Milo verkade riktigt nöjd med sin kallops.
Förutom mat var det massor av lek som gällde.
För de mindre.
Himla härligt att följa hur de socialiserar sig, de små liven.
Sen blev det buss tillbaka till stan och lite senare fika för mig med Jess. Gott.
Det har varit en bra dag. Milo var i sitt esse ikväll och busade järnet och skrattade åt allt papps och jag gjorde. Vilken uppskattning han ger oss och vi såklart honom. Finaste killen!
Nu sover han och jag hoppas det fortsätter så ett bra tag. Skulle behöva några timmar att stoppa i bagaget. Mitt. Marcus åker till Italien nästa vecka och även om jag är van att ta nätterna så blir det rejält ensamt resten av tiden. Kan heller inte på måndag köra afro. Vilket gör mig lite ledsen. Behöver kicken den dansen ger.
Men men.
Det kommer fler tillfällen

Ha en god natt nu!
Det ska jag.
Tillit...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni haft en bra dag ihop med tjej- och barnkompisar! Gud så gott det lät med kräftstjärtspaj! Det är knappast tillåtet att berätta om mat så här dags på dygnet, jag blir ju bara så supersugen! Får väl kolla om jag hittar någon korvbit i kylen och låtsas att den smakar kräftor!
Kul att höra att ni busat rejält ihop ikväll tillsammans med Milo! Dom här små liven kan inte nog uppskatta och uppskattas! Han är så superfin, den lille myspysen. Och vilken mysig bild. Hoppas ni får sova allihop i natt, så att det blir lite sömn i bagaget (även om jag inte tror att man kan spara sömn i nån påse till en annan dag, men man kan ju låtsas!)
Kan förstå att du tycker det blir ensamt när Marcus åker till Italien och trist med utebliven dans. Hade väl varit kul om du och Milo kunnat åka med honom, kanske hade varit bra för er att åka iväg gemensamt. Eller (nu kommer ett sånt där dumt råd som jag egentligen bestämt mig för att inte ge dej) varför inte låta moffa och mormor ta hand om Milo och Marcus och du åker tillsammans? Ta det för vad det är Jonna, bara väl tänkt från min sida. Milo kanske behöver mammas tutte fortfarande.....
Sov gott och många varma tankar och kramar från Maggan1

Mandisen sa...

Värsta hångelbilden! Hahaha, vad mysigt!

Anonym sa...

Underbart att du och Milo har haft en finfin dag och sen att Milo och pappa (och du) haft skoj på kvällen. Ni är världens bästa, hoppas ni löser alla problem. Lyckatill kram till er båda två och en så en kram till Milo för att han är så gudomligt söt!

PS. Jag tror rådet som Maggan1 gav är ett bra råd :)

Birgitta sa...

Ojojoj, vilken underbar kyss!
Önskar såå, att Du kunde följa med Marcus till Italien! Lite egentid tillsammans! Det kanske ni skulle behöva.
Skickar varma kramar!
Birgitta & Herr Nyfiken.

Anonym sa...

Skratt , gullig bild. Se framåt så kanske ni kan köpa ett hus det är underbart att komma ifrån stan även om det är snöslask ibland. bor mitt i ett grönområde nära stan. Synd att du inte kan dansa till veckan men kan inte nån väninna passa. Friskis o s.a.t.s har barnpass men han är ju för liten för det antar jag.
Trevligt för Marcus komma till sitt Italien , säkert kommer ni att följa med nån gång. Kanske är det fotboll på gång. Det blir ensamt , ja men då får du längta efter pappsen igen.Och han längta hem. Kärlek växer med avståndet sägs det .Det håller vissa med om som har resande män ,för in del är det sant. Skrattar åt de som skäller på mina inlägg ibland o svarar inte utser mig inte som samlevnadsexpert /då skulle jag banne mig ta betalt/är amatör men o det är viktigt vill så gärna att det skall bli bra för er tre.
Fotografera lägg in dina bilder de är så BRA och glöm aldrig KRAMA MILO!

Anonym sa...

Jonna! Lyd Maggans råd.
Om inte skaffa dig/er en barnvakt.
Det klarar Milo ni ska inte behöva "offra" era intressen eller kräva det av varandra.
I längden är det också bra för Milo att ni tar hand om varandra utan honom.
Ni har låtit Milo ta all plats.
Inte bra.
Lycka till,ni älskar varandra det märks.
Mejla till varandra,skriv rara och positiva saker osv.
Kram,Kram!

Anonym sa...

Har du ingen som kan sitta barnvakt när du afrodansar??? You need it because it makes U happy! Love from me!

Anonym sa...

-Jadu,ett litet hus m. växthus/snickarboa vore inte helt fel.Tänkte på det, att det måste vara många som gärna skulle vilja gå på kurser och andra aktiviteter men som av olika skäl inte kan så varför inte sparka igång en barnvaktspool/hjälpgrupp så att ni kunde hjälpa varandra ? Du Jonna får gå på Afrodans om du el. Marcus underhåller min gamla faster en timme på torsdag liksom ? Det finns oanade möjligheter ju och inte minst kanske nya vänner bland unga/gamla människor/djur. Vem vet,en liten lapp på ÖF kan förändra livet! K 1

Tessan sa...

Har länkat till din och Marcus bloggar i mitt blogginlägg idag. Hoppas det är OK.
Kramar!!

Jessica sa...

Har ni inget minisats i Norrköping? Kan varmt rekomendera det. Min lilla pojke älskar att vara där och de ropar ju på en om det behövs.