måndag 14 september 2009

snygga jeans -alltid nåt

Hemma.
Mår inte bra alls i mig själv om sanningen ska fram och det ska den väl. Tankade kraft uppe i norr, men är rädd att säcken jag stoppade den i hade hål.
Jag är PMS:ig plus lite annat och så det där tredje. Tänk vad bra man glömmer eländet stavat m e n s när den är borta en sväng. Sköna härliga blodfria tid!
Har dammsugit, så nu finns faktiskt inga ursäkter för att inte vila.
Och sen ska jag dansa afro. Blir kul!

Älskade Milo sover. Lång resa och så massa bus med pappa som kom och mötte. Klart man blir trött då. Härligt det var för de två att träffas igen efter helgen.
Mina fina två m!

Sign y tycker mina bilder (förutom de på Milo) är helt ointressanta.
Ok. Bra. Tack. Då vet jag.
Eller?
Tror någon verkligen att jag vill ha eller behöver den informationen?
Blunda om det inte passar. Jag lägger in de bilder jag själv vill lägga in på min blogg.
Här är en på min röv.


23 kommentarer:

Erika sa...

Hoppas att "y" gillar denna bild mer!!

Det är så många andra som säger det, men det kan väl kanske inte sägas för många gånger?!

Strunta i dumma svartsjuka människor och fortsätt vara dig själv, skriv som du vill det är det som gör din blogg så speciell och rolig att läsa.

Annapanna sa...

Hej jonn!!!!
Fin röv nästan lika läcker som min.Efter eländes elände måste väl för fasen livet va gött mot dej med.Men det är väl så att vi får inte mer elände än vi klarar av(va det väl någon idiot som sa).Kram på er alla

Malin - brandteknologen sa...

Din blogg - dina bilder! Men det är väl obvious, eller? Woho! Jonnarumpa i snygga jeans, säger jag då! Kram på dig

Mamman sa...

Jonna, you go Girl!

Hörrudu "Y", varför är du så ofta inne hos Jonna om det inte passar vad du ser? Ja ger mig sjutton på att du är en o samma stalker som ligger bakom de flesta av neggokommentarerna.

Jag liksom fler läsare kan lova att vi vill se bilder på Jonna, Marcus, Milo, släktingar och allt sådant som hör vardagen till.

Jag är förövrigt en till som lägger in bilder på mig, barnen, mina syskon i min blogg och det välkomnas av läsarna kan jag säga!

Jonna, du vet att även om jag inte kommenterar superofta härinne så läser jag så ofta jag hinner. Likt dig så är mitt förhållande i gungning där vi skulle ha sökt familjerådgivning för ett halvår sedan. Men nu har sambo ringt och vi skall väl få en tid dit snart. Håller tummar för både er familj och min egen att det går o reda ut det som måste redas ut.

En sakt till, klart att du gör rätt i att åka iväg till dina föräldrar för att återfå krafter. Har aldrig hört något så dumt som att det skulle vara omoget som en viss läsare antyder. Du är så skrattretande din anonyma fjant!

All styrka och kärlek till dig Jonna.

Kram från Mamman <3

Malin - brandteknologen sa...

Ps. Det är väl fantastiskt att du visar andra delar av ditt liv, än "bara" den delen som är föräldraskapet. Du upphör ju inte att vara Jonna med dina egna intressen (och släktingar, hmm...) bara för att du fått barn. Även om Milo är helt grymt söt.

Lise sa...

Det är verkligen fascinerande att folk tycker de har rätt att tala om för andra hur de ska sköta sin blogg. Det är lite som att åka hem till någon och kritisera vilka böcker man har i bokhyllan eller tavlor på väggarna. Jag förstår inte.

I vilket fall, jag kommenterar inte så ofta men jag tycker om din blogg. Alla bilder är fina och du är duktig på att skriva.

Det finns så otroligt många bloggar, de man inte gillar kan man ju bara låta bli att besöka.

Keep it up!

Madde (maddepladder) sa...

En väldigt fin röv må jag säga! :)

Kram

Madde

Michaela sa...

Folk tycker så mycket! Det är så lätt att lämna en mindre genomtänkt kommentar på en blogg, när man egentligen borde slå på självcensuren. Hur svårt kan det vara att hålla inne med såna kommentarer tills man blir ombedd att komma med sina åsikter?

Lättare sagt än gjort, jag vet, men bara att strunta i.

Anonym sa...

Hej! Du mår inte bra och det är ju tråkigt men jag vet inte vad du hakat upp dig på egentligen .Läser inte allt. Huvuvsaken du är hemma och ni kan ordna upp allting, och Milo får träffa pappa. Folk kan bli förbannade för allt precis allt , en blev mycket sur idag för att jag inte tyckte om Persbrandt han är dryg jaha sa jag bara. Inget bry sig helt enkelt smaken är som baken olika. Det var Här är ditt liv häromkvällen-som blev ett sömnpiller eller kanalbyte.
Allt ordnar sig till det bästa
Kram till alla tre

Anonym sa...

Snygg rumpa! Gött. Stå på dig!
Jeanette

Rebecca sa...

Usch jag vet. Jag har varit bedrövlig denna gången (är nånstans i mitten på perioden) å jag tycker synd om min sambo. Stackarn har inte riktigt vetat hur han ska vara för att jag ska vara glad :)

Röven är läcker för övrigt. "Read it and weep, Y!" brukar man ju säga men det passar inte riktigt... Men ja, du förstår vart jag vill komma!

Ta hand om varandra! Kram Rebecca

sachikoblog.com sa...

"Jag lägger in de bilder jag själv vill lägga in på min blogg.
Här är en på min röv."

Hahahahaa! Jonna, du är bara för skön! Klockren avslutning!
Välkommen hem stumpan. Hörde av J att ni haft det kanon och det är ni värda bägge två.
Jag har fem små kissar som jag vet att du ville se. Tror Milo kommer gilla dem med.

Ska fortsätta skratta åt ditt inlägg och den fina kängan åt "Sign y".

Sachiko

Anonym sa...

Jonna!
Det är din blogg, ditt liv, din son, din sambo och dina bilder!

Kör så det ryker, skit i vad andra tycker! Vi är tillräckligt många som ÄLSKAR din blogg och allt vad den innehåller!

Lycka till med allt...

Kram Kicki från Norrköping

Unknown sa...

snygg röv må jag säga! =)

Anonym sa...

Hallå där! Inte bra om det är hål i "kraftsäcken", försök att tejpa igen hålet så fort det bara går! Ett litet gott råd i all välmening ;-)
Kan tro att Milo är trött efter resan och bus med pappa! Dom har ju några dagar att ta igen nu. Så det blir säket mer bus när Milo vilat klart.
Du, skit i dom som inte vill se foton på annat än bara Milo. Det är du som bestämmer vilka bilder du vill dela med dej av. Jag tycker det är jättetrevligt att få se bilder ur din tillvaro, som du själv vill att vi ska få se. Alltså förutom bilder på Milo, som självklart har plats nr 1.
Och du - snygg bakdel! Hoppas den får sin beskärda del av motion i afron ikväll! //Maggan1

Öländskan sa...

Hej, lägg in vilka bilder du vill, jag tycker såååå mycket om din blogg.Kram vännen!

Nhea sa...

*asgarv* 1-0 till dig Jonna

Jag har så svårt att förstå hur folk kan ha tid att blippa runt & läsa bloggar OCH kommentera om de inte ens gillar det de ser. varför inte bara SKITA i att blippa in där igen då??? Varför lägga kraft på att skriva en massa neg till folk de inte ens känner. Varför inte ägna den tiden åt att skapa ett EGET meningsfullt liv istället?!

Jonna, för mig får du klaga, vara ledsen, skitglad, piss-sur, fetmensig & knölfull- jag går in här för att jag GILLAR det jag ser & läser & känner med DIG i med & motgång!

& för att du har så jädra snygg röv förstås =)

Puss

Anonym sa...

Jaså... Jag tycker det skulle vara kul med fler bilder...

Helene sa...

Men för h-vete, "y", kan du inte ta och störa dig på din egen spegelbild eller nåt?

Jonna: din blogg är DIN, och du ska veta att den är jätteintressant att läsa, vare sig det handlar om din familjesituation, eller dina snygga jeans!!! :-)

Kram.

Anonym sa...

Bry dig inte om vad folk säger, du har fina bilder på din blogg! --johan

NinaKatarina sa...

I love you.......

Therese sa...

Till "Nhea": Din kommentar var så klockren så jag lånade dina ord och hoppas det är okej.

Till Jonna: Jag trillade in på din blogg av en slump häromdagen och nu prenumererar jag på den för jag gillar den skarpt. Jag gillar hur öppet du skriver om allt och att man får ta del av ditt liv även genom bilder!

Lycka till med allt!

Cirkus Borgström sa...

Underbart!