fredag 11 september 2009

fredagshälsning

Milo har ätit lite grötfrukost och trampar nu takt på golvet.
Vi är i Gävle. Trevligt så, men tyvärr har tråkigheter hänt även här, fast inte just här, så det är med ledset öga jag skriver.
Nåväl.
Det kommer gå bra.

Verkar som att solen vill skina dag i alla fall. Vi ska på stan och så ska Milo fortsätta leka med sin moffa och mormor.

Kram från oss.

10 kommentarer:

Anonym sa...

kraam! njut av solen som trots allt skiner. då får du också kraft att hantera resten.

No'omi sa...

Åh Jonna...önskar så att livet hade lättat lite för dig. Tänker på dig och din familj och önskar er all lycka i världen.
kram

Anonym sa...

Tack för din lilla rapport. Trist att något tråkigt hänt och att du är lite ledsen. Men jag hoppas ändå du kan njuta av en dag i solen i Gävle och att Milo leker riktigt ordentligt med moffa och mormor!
Tänker på dej/er! Kram Maggan1

Kajsa sa...

Gävle ja. Inte paradiset på jorden, men annat än det man lämnar. Har också kommit hit för att kunna gå lite rakare i ryggen och låta gråtröda ögon kisa in i solen. Kaffet på Spegeln är gott. Nu tar vi hand om oss ordentligt Jonna! Försöka att inte älska bort utan älska hela vägen tillbaka.

Anonym sa...

Tist att höra att det händer tråkigheter överallt runt er....Försök njut och samla kraft så du orkar ta itu med det jobbiga på hemmaplan. M älskar er båda, det skriver han idag i sin twitter. Inte för att jag trott att han slutat älska er, men det känns gott att se på pränt. Tror på er!!

Puss och kram Kicki i Norrköping

husmor sa...

Fina jonna!!!
Låter jobbigt men kämpa på ta all hjälp ni kan få.Önskar och hoppas att allt ordnar sig till slut.Jättekramar till er alla

Anonym sa...

Men är inte just det så himla typiskt ? Att ALLT tycks hända samtidigt alldeles för ofta,i allafall har det varit och är så i mitt liv.Går därför nästan ständigt med katastrofberedskap men kan som du emellanåt skratta åt eländet och tur är väl det och stark tvingas man bli men det är sannerligen inte en så värst vilsam tillvaro,därför har du nu tagit ett mycket vettigt steg ioch med samtalen,hinner du och orkar rensa lite bland energitjuvar också om det är möjligt är det ännu bättre.Ha,det så bra det går i Gävle i nuvarande läge. K1

Anonym sa...

Jonna! Vet inte hur er "kris" ser ut, men vill bara säga som såhär. Det ÄR en STOR omställning att få barn, hur lite/mycket man än kämpat för det. Förhållandet får sig en knuff. Den tid man förut la på sin man lägger man på sitt barn & under det första året orkar man knappt inte mer... Nästan ALLA par krisar första året. Vi krisade, mina vänner krisade. man orkar inte vara nära både en liten 6 en stor alla dagar. man orkar inte vara trevlig & sällskaplig efter att ha legat på golvet & gullat hela dagen. man orkar inte ha sex, man orkar inte ens vara trevlig vissa dagar, men männen måste förstå -det ÄR skillnad att vara mamma & pappa, hur gärna man än vill hävda motsatsen.
Försök rida ut stormen. Isär eller ihop men fortfarande som ett par. För man KAN hitta tillbaka till gnistan, glädjen, kärleken, förhållandet igen. Vi gjorde det, trots många bråk, tårar, ord som hade kunnat vara osagda. Tag hjälp familjerådgivning eller egen kurator (som jag går hos) bara en ventil att få pysa ut i fred utan att det hamnar någonstanns det inte ska. Några väl valda ord som kan rikta ens tankar åt ett annat håll eller bekräfta att det man gör är rätt.

Njut av lite egen tid uppe i Gävle & hämta kraft att kämpa för kärleken!

Lycka till -jag TROR PÅ ER!!

Kristina sa...

Milo är så söt ! Hoppas du hittar ny energi och kan ladda batterierna. Livet kan vara så svårt vissa stunder,när man är mitt upp i det. Hoppas du har fina vänner och släkt nära dig som du kan ta hjälp av. Kramar till er i Gävle.

Anna-K sa...

Hej! Jobbigt när det inte fungerar.Första barnet - lyckan skulle vara total kan man tycka, men vardagslivet måste ju fungera.Barnet tar väldigt mycket tid även om det är roligt - men tyvärr är det ofta så att pappan nästan blir svartsjuk på mamma-barnrelationen.En helg med bara partnern kan lösa många knutar.Hoppas det löser sig o ni i fortsättningen kan se ljusa dagar!