torsdag 24 september 2009

kvällsstatus

Precis ätit min lunch.
Ja eller mackorna var väl kanske lunchen, men intagen är i alla fall dagens första riktiga varma måltid om vi säger så.
Ja eller riktig och riktig. En fryst variant som blev lite överkokt i micron närmare bestämt. Så mat, varmt och gott, ja eller... mat och varmt och ner gick den.
Bra så.

Nu ska jag duscha.
Gillar att plaska länge i varmt vatten på min evert (ikeapall) men kan inte slappna av ensam med Milo sovandes. Tänk om han vaknar och jag bara plaskar på?
Nej, det får bli en snabbis, med syfte -bli ren.
Så nu ska jag -bli ren.

5 kommentarer:

Della sa...

oh jag känner verkligen igen mig!
Mat på konstiga tider och duschar lika snabba som blixten, skönt att man i långa loppet inte är ensam. Min lilla kille blir 9 månader 2:a oktober, svårt att fatta att han snart levt lika länge utanför magen som ini.
Hur som helst så är det verkligen värt alla konstiga mattider och snabbduschar i världen :)

Anonym sa...

Hörru, verkar inte vart nån speciell ordning på mathållningen idag, eller? Men å andra sidan, huvudsaken att du ätit. Även om det sista åtminstone var frysmat som var mikrovärmd och gick ner, gott eller inte! Men det var ju mat i alla fall.
Hoppas du är ren nu, ren = tvättad alltså, inte en ren på 4 ben ;-))
Har full förståelse för att du inte kan slappna av och blaska runt i duschen som du vill när du är själv. Men om några dagar är Marcus hemma igen och då är det fritt fram att blaska och plaska igen för dej, akta dej bara så du inte blir som ett russin i skinnet!
Hoppas du får en god natts sömn!
//am Maggsn

Anonym sa...

Det var väldigt vad tangentbordet kan åstadkomma ibland! Har märkt att det finns en viss efterslöpning ibland, som jag missar.
Mitt tidigare inlägg (22 september 2009 22:19) skulle naturligtvis sluta: //Kram Maggan1

Anonym sa...

Hej Milo har väl börjat med purèer nu så varför äter ni inte samtidigt eller du kan väl kanske äta när han sover på dagen ? Ett tips för att få duschat är ju att ta in barnstolen med Milo i in i badrummet då har du ju koll på honom samtidigt som ni kan prata eller sjunga det gör jag och jag är ensam jämnt med tre barn under fem,det går bra det gäller att trixa och få in rutiner.

Missan sa...

NU är det ju så att det är ju ingen fara om ditt barn vaknar och du duschar. Man måste ju vänja de små liven att mamma är där, men kommer inte så fort man skriker lite. Barn blir väldigt lätt bortskämda.
Lite skrik är bara nyttigt!