söndag 6 september 2009

solen upp härinne med


Titta vad jag hittade i spjälsängen. Redo för vad dagen har att erbjuda. Min älskling!

14 kommentarer:

Helene sa...

Inte illa att hitta en sån glad guldklimp i sängen! :-D Hoppas du får en åsk- och mullerfri dag!

Anonym sa...

Hej! Läst din blogg ett tag, om livets sorger och glädje ämnen. Du skriver så ärligt, härligt att läsa. Fick ont i magen när jag läste senaste inläggen, om att den ene går in, den andre ut. Känns piss rent ut sagt, vet det själv. Stt kärleken kan göra så ont och vara så svår...Önskar det fanns råd att ge, men det är svårt för ingen vet vad som sker bakom stängda dörrar. Så man måste bara rida ut eller göra som en s inre röst säger. Svårt. Milo är väldigt fin! Hoppas du får frid i sinnet snart. Och en sak till, vad skönt att du är så ärlig, livet är inte sockersött hela tiden, hjälper nog många att se att andra också har trubbel i livet.
Kram!

Anonym sa...

Din och min! Lika gamla, lika charmiga, lika stad, lika pyjamaser. =) Underbart att följa Milos och dina dagar!

Gråa musen sa...

Söta Jonna. Så mycket har du gått igenom för att få guldklimpen. Så mycket har ni kämpat. Var och en på sitt sätt. Det är inte underligt att det sliter nu när vardagen på något sätt har hunnit ikapp. Jag säger inte att ni behöver. Men tveka inte att söka hjälp om det skull behövas. Herregud. Ni har ju överlevt fler kriser på några få år mot vad andra par kanske måste gå igenom i ett helt liv. Var rädd om dig och de dina. Krama varandra.

Anonym sa...

Jaa,titta vad du hitta då ? En sådan man skulle jag också vilja hitta varje morgon. K 1

Anonym sa...

Önskar jag hittade en sån guldklimp som du gör varje dag!
Han är ju så fin, så fin!
//Maggan1

Anonym sa...

Nämen vad ser man Lillego i egen hög person! Hjälp vilket charmtroll han är , så himla söt!Man blir glad djupt in i själen av att se det där leendet. Liten , hjälplös men oerhört älskad, o det syns på honom. Han struntar i "åskmuller "han. Jonna du och Marcus reder säkert ut allt,,. När man varit inne i en tuff period o sen blir det lungt kan man fortsätta kämpa av bara farten men har ingen "fiende" men tempot har man i sig van att fightas varje dag, det tar viss tid att skallen skall" begripa "att du inte är i "strid" men den gör det till slut o kroppen o själen mår bra.
Krama Lillego Milo!

Nina sa...

Goe!! Har en lika gammal stjärna i vår spjälsäng. Dom är såååå mysiga!
Han är otroligt söt din Milo. Blir en hjärtekrossare av rang så småningom :0)

Vattenslangen sa...

Så underbart söt!

Anonym sa...

Oj vad han är lik dig. :-)

ullisen sa...

visst är det underbart! att hitta nåt sånt där i sin säng varendaste dag!

Jenny E sa...

Vad söööt han är!

Känner igen mig väldigt mycket i de glimtar du ger av stämningen hemma hos er... Det är tufft med småbarnstid. Vi kämpar. Hejja er!

Terese o Neo sa...

Vilken liten goding!

Jenny sa...

Ni har världens sötaste bäbis! Har aldrig sett en sån söt en :)
KRAAM