onsdag 9 september 2009

morgonstund

Ljudeffekternas okönta konung ligger på golvet och upptäcker mattan för jag vet inte vilket gång i ordningen.
Men roligt verkar det vara.
Igen.
Jag tittar på honom, han tittar på mig och brister sedan ut världens bredaste leende. Min lilla älskling, så fin!
Marcus är och tränar. Jag ska gå ikväll. Men vet inte riktigt hur. Har så jädrans ont i ryggen. Kanske inte bra att träna då, elelr så är det, just därför.
Imorgon åker Milo och jag med Jess till Gävle. Det är planerat sedan länge och ska bli kul. Kanske ska ut och äta middag någon kväll om mormor och moffa kan vara barnvakter. Det kan de säkert. Behövs nog inte mycket till övertalning där.

Nu ska jag på något sätt ner på golvnivå jag också.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna!
Du sticker hem till mamma o pappa , så ofta så det verkar lite barnsligt av dig. Ta tag i problemen hemma först. Så fort det krisar hem till "mamma? Vill du bara ha barnvakter? Fina bilder Milo! lillego

Anonym sa...

Träna på vetja, afron är ju mycket ryggträning så jag antar att det är träningsvärk! då är det inte farligt och träna, tvärtom brukar det ju vara skönt när man har värmt upp ordentligt!

Anonym sa...

Rörelsen i mattan gör honom entusiastisk.Prova med att lägga en liten boll som kan rulla,gunga när han drar.3 av mina ungar var mycket fascinerade mycket tidigt att se och åstadkomma rullningar med kulor,bollar under olika underlag.Dom blev med tiden utövande och numera stora fotbollsentusiaster som blir mycket rörda när en boll överhuvudtagets synes. K1

Anonym sa...

Ja, res hem du. Det är kanske inte alla förunnat få komma iväg och få lite mammatid själv samtidigt som man får avlastning. Man blir aldrig för stor för sin egen mamma.

Anonym sa...

Synd att det inte var med några ljudeffekter ;-)) Men å andra sidan så kan man nästan höra dom bara genom att se på bilderna.
Håller med dej, han är så fin!
Hoppas ryggvärken gett med sig inför kvällens träning. Jag var ju iväg i förrgår och har haft så jädrans ont idag så inte ens vilda hästar hade kunnat förmå mig till någon träning, trots Alvedon. Men i morgon ska jag på det igen, var så säker!
Det var som attan, till Gävle igen? Du kom ju nyss därifrån. Ja, jag ser ju att du fått 2 olika synpunkter på det. Och jag bestämde precis just nu att jag ställer mig inte på någon av dom sidorna. Du/Ni vet vad som är bäst och lämpligast i den situation ni har just nu och utifrån det bestämmer du/ni om du och Milo ska resa igen eller inte.
Kram till er från Maggan1

Annika sa...

Men varför kan inte Milo stanna hemma hos Marcus någon gång när du åker iväg. Så dom kan få vara hemma själv tillsammans i några dagar. Du och Milo har ju haft mycket tid för er själv. Känns som dags för Marcus och Milo att få denna tiden också.
Ni gör ju självklart som ni vill. Men då hoppas jag att det är vad ni båda vill också.