söndag 20 september 2009

överkryss

Filmen var kass. Gick ej att se.
Pineapple express.
Avstå.
Istället går lyckligtvis Kommisarien och havet just nu på fyran.
Skoja bara.
Eller nej, det gjorde jag inte. Den går. Men inte lyckligtvis.
Ska inte se.
Herre min vilket skräp. Det var en riktig besvikelse förra söndagen. Har svårt för dubbat överlag. Men framförallt när alla dubbade tyskar låter som prozacknaprande Josefs från Beck. Mot slutet av förra avsnittet började plötsligt alla prata dubbat, även de svenska skådisarna. Så går det när produktionen får för mycket pengar och det är alldeles för många kockar med och rör i skapandet.
Vad vet jag.
Men det verkade inte bättre än att regissören mot slutet hade tröttnat rejält och bara sa -Äh, skit i samma, säg vad ni vill, vi dubbar sen.
Och dubbade, det gjorde de. Med besked och allt blev bla ha bajs.
Synd, för tanken var god.

Milo sover oroligt. Så fort han verkar lugnare ska även jag krypa till kojs. Finns inget att vaka för.
Såg Marcus på TV nyss. Vad snygg han är min man. Uj uj.
(Kom hem!)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att Du längtar efter Marcus. Jag såg honom oxså på TV i kväll, hur snygg som helst.

Hoppas Du och Milo får en God Natt utan Marcus.

Kramar Farmor/Mormor

Anonym sa...

Trist att filmen var skit! Men så är det ibland.
Filmen på 4:an har jag valt bort, det är väl den som är skriven av Marie L (om jag minns rätt) och hon var ju själv väldigt besviken enl någon intervju jag läste på nätet i veckan. Speciellt pga all dubbning. Shit the same verkar vara ett gångbart uttryck nu för tiden, tyvärr! Maries text var säkerligen lika bra som vanligt, så det är ju lite trist.
Hoppas ni får sova gott och länge i natt!
Och visst, du har en både snygg och begåvad man! Och du behöver inte vara orolig, jag är alldeles för gammal för honom, men hans begåvning suger jag gärna åt mig som ett läskpapper!
//Maggan1

Andreas sa...

Så den var skit. Tur att du han varna mig annars hade jag hyrt den. Kommisarien och Havet står jag inte ut med./ Andreas. Man får hoppas på bättre tider i filmbranshen. Om du vill ha något filmtipps finns ju Grand Torino men Clintan. Ha de gött.

Anonym sa...

Härligt att få titta på snygga människor!! Särskilt när det är ens egen man. Jag är sambo sedan 22 år och har nyligen blivit förälskad i honom IGEN!!! Underbart ska jag säga.
Jonna, jag tycker att DU är supersnygg.
Have a nice monday....

Anonym sa...

Kommer Marcus till Bok & Biblioteksmässan efter Italien skall jag skicka en kompis dit för att titta på honom. Bra att du längtar efter honom han är snygg såg inte på Tv igår men vet det sen tidigare tror jag sprang på honom vid ett tillfälle. Du vet man springer på någon o undrar var har jag sett den personen. Har gjort det flera gånger till och med vinkat åt fel personer. Jaja disträ personer är sådana inget göra åt, o andra man bör känna undrar man vem är det så bäst hälsa på nästan alla för att inte verka mallig. Så länge jag inte kramar dem. Räcker väl med ett enkelt hej. Icke intressserad av upptagna karlar. Tränade igår känns lite idag , men blir full i skratt åt "biffarna" som blir sura när andra mindre kommer o lyfter hälften inte ens det accepteras riktigt. Vi kallar dem SG/sura gubbs/ på skoj. Det är inte deras gym basta. Ogillar Fi till max, men kvinnor skall inte be om pengar , men ibland skall de banne mig gå ut o jobba ihop dem istället .Simon Baker är snygg min typ. Förlåt Marcus. Krama Milo och hoppas du Jonna får dina stövlar o att allt bra med MILO-gullet.GO! Han har fina , bra föräldrar .Ids inte skriva om Fru Anka vilken kvasidebatt.

Ullis sa...

Tv-tips! Kolla på 1an istället, nästa söndag 21.15. Svensk serie - Mannen under trappan, jag tycker den är bra!