fredag 4 september 2009

skokåt

Jag flåsar framför bilderna, kollar saldot på kontot om och om igen (inget har hänt), blundar och ser mig själv i dom.
Ler.
Så fina de är och jag i dom.
Vagabondskorna.
Först vill jag ha stövletterna (skulle vara så himla snygga till jeansen, vilket par som helst av mina sex olika -tra la la laa, tack igen A-K!) och sen stövlarna. Båda paren. Två nya fina jag spanat in. Bruna och svarta.
Åh vill ha!
Kanske inte exakt alla. Eller jo faktiskt, exakt alla.
Vill ha dom. Vill ha, vill ha, vill ha.
Har precis påbörjat min insamling. 200 ligger där och väntar på mer. Efter varje träning ska jag stoppa dit ytterligare en peng (efter tillgång). Kanske t o m skippa en latte då och då och nöja mig med slät kaffe. En tia till där.
Hoppas också grymt girigt att Marcus, nu när serie A återigen börjat, bara måste se en till fotbollsmatch just när mitt favoritprogram går så jag kan håva in en slant extra där med -jag vet, jag är hemsk :-).
Så det ska nog gå.
Tids nog har jag mina skor.
Något av paren.
Till att börja med.

Känns bra att ha en plan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hörru, jag längtar också efter nya skor, stövletter och framför allt jeans. Köpte ett par jeans igår, storlek 36. Jag kunde knäppa dom, men jag kunde inte andas och jag kunde inte böja mig alls. Kul, va? Nä jag blev så jädrans sur. Upp i vikt nu igen! Bytte till ett par 38-or och det gick ju. Sen tröttnade jag, pengarna räckte inte riktigt till nya skor, så jag får vänta med det. Tolkade jag dej rätt med Marcus och TV-tittandet, så att han får "böta" om han "bara måste se på fotboll"? Det tycker jag var en bra idé. Den skulle jag kommit på när det har gällt dansen, som jag tyvärr fått avstå ifrån till förmån för makens önskemål. Jag kunde ju blivit lite "smårik" på det ju! ;-))
Hoppas ni har och haft en bra kväll! //Kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna!
Köp en Tv till Marcus måste ju få göra sitt jobb han skriver ju om fotboll i media hans jobb skriva o du kan ju köpa dina jeans o skor. Kanske du skall jobba lite sen o Marcus hemma så du kan köpa allt du vill ha.Tror Marcus klarar Milo utmärkt de kan spela fotboll. Bara ett förslag. Krama pappas kille idag lillego Milo. Har avstått från mycket men det kändes inte son "offer" Ha de bra med lillen.

ullisen sa...

förlåt men... hahaha! så fasligt roligt! lycka till med pjucksen!