lördag 5 september 2009

sju månader idag

Kärleken fyller sju månader.
Eller han har funnits här hos oss i sju, kärleken till honom har funnits längre än så.
Min fina älskade stora lilla pojke -Milo.
Den 3 juni 2008 såg jag dig för första gången. En mikroskopisk cellklump var du då startskottet för vår resa ihop gick. En resa som fick sitt lyckliga slut för sju månader sen idag, samtidigt som något annat, mycket större började.
Älskar dig så oerhört att orden inte räcker till. Poeter skulle hävda att de visst gör det, men nej. Dit jag älskar räcker inte orden, hur man än formulerar och har sig.
Jag är världens lyckligaste människa som får kalla mig din mamma och älska som jag gör. Tänk om alla fick känna den kärleken. Att bli älskad är fint, hoppas du känner, men att älska såhär toppar allt. Tack för det älsklingen.
Mamma älskar dig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, grattis till Milo på 7-månadersdagen! Vart har dessa 7 månader tagit vägen? Och vilken underbart fin kille han är och med glimten i ögat, verkligen!! Krama honom riktigt ordentligt från mej!
Vilka fina ord du skriver här Jonna! Känner en liten tår komma i ena ögonvrån! Visst är du världens lyckligaste mamma efter allt ni gått igenom innan Milo kom.
Kram Jonna! //Maggan1

Anonym sa...

Mille kramar till Milo lillego! 7 MÅNADER!
Du är ett älskat barn av mamma Jonna pappa Marcus och många tycker du är det sötaste på nätet!
LYCKA TILL MILO. Sov nu för det skall jag!

Anonym sa...

Massor med kramar till Milo, 7 månader idag. Milo, som är mamma Jonnas och pappa Marcus ögonsten!
Milo är bland det sötaste som finns och ser så lycklig ut på alla foton vi fått se!
Sov så gott.

Gråa musen sa...

Grattiskramar och styrkekramar till Åskan och Blixten. Vad söt han är nu lillkillen. Eller det har han väl alltid varit men nu syns det ju mer hur han kommer att se ut framöver. Han är en ljuvlig blandning av mor och far. Han har verkligen fått det finaste hos er båda. Barn är verkligen det finaste man får i hela livet. Jag har fem skatter. Ingenting överglänser dem.

lillelinda sa...

Ja, du Jonna! Jag kommer i håg hur jag följde dig från sjukhussängen..med min skatt i magen:-) Den nionde är hon sju månader älskade Amanda!! Tiden går fort och jag fick kämpa för henne med. Det är så fantstiskt underbart att få älska någon så mycket! Kan bara hålla med!!!Stora kramen från oss!!