lördag 19 september 2009

nanna

Älskade underbara Milo.
Han åt sin gröt, blev pigg och sprallig. Sprang runt i gåstolen medan pappa packade och mamma provade gamla skor.
Blev trött.
Åt lite välling, jajamensan nästan en deciliter gick ner mellan bröstmjölksskvätten och så somnade han. Söta älsklingen. Våran stora lilla kille. Vilken klimp kärlek han är!
Hoppas med vällingens hjälp kunna få stopp på nattamningen som inatt höll mig uppe så jag visste inte vad tak eller golv till slut var (inte undra på att dansen gick som på sirap). Kommande natt har jag high hopes inför. Kan det bli annat än massa sova nu när han är tankad med så mycket gott och närande?

Ska hjälpa Marcus välja kavaj inför TV och resa imorgon. 48 eller 50? Vilka problem karln har, he he.

2 kommentarer:

Therese sa...

Håller tummarna för att han sover bättre ikväll!

Anonym sa...

Gröt verkar vara rena rama vitamininjektionen för Milo! Och sen välling blandat med bröstmjölk och så kom John Blund! Vad mysigt det låter. Detta blandat med skoprovning och rese-packning.
Jag tror det är en jättebra idé det här med ett vällingmål efter Milos kvällsgröt. Han håller sig nog mätt längre så att du kan slippa nattamningen. Han är ju så pass stor nu, så han behöver ju faktiskt inte något nattmål längre. Nöjer han sig inte med tutten (då menar jag inte din ;-)) utan den i plast)? Första natten gör han säkerligen inte det, kanske inte andra eller tredje heller, men sen 4:e natten funkar det säkert med plasttutte. Har du provat? Ja, det har du säkert gjort, klok som du är!
Jag ler när jag läser att du ska hjälpa Marcus att välja kavaj …… Marcus är, enl mitt sätt att se det, inte ensam om att inte fixa vilka kläder som ska packas ner. Min stora älskling har, trots väldigt mogen ålder, inga begrepp alls om vad som kan tänkas behövas vare sig det är för 1 natt eller för en 14-dagarstur och kan inte heller avgöra vad som behövs i klädväg om det är i jobbet eller en semesterresa till solen eller snön! Men du har säkert fixat det för evigheter sen, så han har rätt kläder med sig för sin resa. Dom har det inte lätt dom här karlarna!
Hälsa Marcus att han ska ha en det bra på sin resa, han skriver så fint på sin nya blogg.
Ha det bra du också med Milo och ser fram mot både Dina och Marcus små rapporter om dagarna. Sov så gott alla tre! Kramar från Maggan1