fredag 30 november 2007

bella Roma

Nu sitter jag här med en påse på huvudet och i den lite nya röda slingor. Kan ju inte gå omkring och se ut som hö! Får se om det blir något att visa upp sen. Kan ju inte bli värre, tänkte jag säga tills jag precis insåg att det kan det visst det. Hö är inge kul, fast det finns annat som är oroligare. Typ inget hö alls.
Suck. Det är bara vänta och se. Och hoppas. Tro. Be.

På söndag åker vi på en liten tripp. En kärleksresa, som jag vill kalla det. Det blir några dagar i sköna Rom. Vi ska bo på ett vackert hotell vid en vacker piazza. Det blir underbart. Och bättre ändå om bara mitt hår väljer att samarbeta. I Rom vill även jag vara vacker.

6 kommentarer:

Anonym sa...

ajaj sånt är inte skoj..! det är som russian roulette när man går till frisören. ;) hur det än blir tror jag att du är vacker ändå i rom! :)

finnjonna sa...

ingela: Rom är en svår stad att vara vacker i eller precis tvärtom. Tror det handlar om inställning. Snor lite av din tror jag :-)

Madde (maddepladder) sa...

Betvivlar inte för ett ögonblick att du kommer vara vacker i Rom! Om du mot förmodan börjar känna antydan till att va oskön så spegla dig i Marcus ögon, där är du säkert (garanterat!) också alltid vacker! :-)

Anonym sa...

Mysigt med en kärleksresa!!
Synd på håret, mkt irriterande sånt där. Hoppas det löser sig innan ni åker iväg.
kram

Anonym sa...

Bilder, bilder, bilder!!! Både på nya frisyren och från "La bella Roma" ;o)!!!

Anonym sa...

Mysigt att få åka iväg från Norrköpings gråa väder. Nu är äntligen vår bröllopsresa bokad. Till Maldiverna!!! Vi åker i mars.

Hoppas då får ordning på håret och att ni får en trevlig resa till Rom.
Kram.