söndag 4 november 2007

inte alls ett recept

Skulle egentligen denna lite lagom trista söndagkväll dela med mig av ett middagstips som jag måste be att få återkomma med en annan gång eftersom jäkla uppkopplingen åter är i ballar ur stadiet.
Istället eftersom jag ändå sitter här och lyckats logga in efter lång väntan undrar jag stilla vad det är för bajs som visas på tv 5 just nu? Och varför? Ranking the stars.
Inte för att vara sån eller så men jag kan verkligen inte se någon tjusning överhuvudtaget med detta och då konsumerar jag rätt mycket skit från tv-soffan och kan i det mesta ändå se nån sorts liten om än idiotisk vits med, åtminstone för stunden. Men vad är det här? Jag blir generad från tårna och ända upp och längst ner i de kluvna hårtopparna. Programledaren kör emellanåt en discodans helt oprovocerat som kanske ska vara kul eller nåt helt annat, jag vet inte och kisar instinktivt och känner utslagen som började bre ut sig med och till tonerna av Nathalie ta ny fart. Uj uj uj vad det nästan gör ont i kroppen.
Tur jag hade lilla fjärrkontrollen med offknappen inom räckhåll så jag slipper riskera mer osunda reaktioner ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg en bit av det en gång... Och jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv, ens över något jag gjort själv. Jag brukar gilla lättsmält underhållning, det kan uppehålla tankarna lite. Men det här... Pinsamt uselt!

finnjonna sa...

stoltkatarina: Då är vi precis på samma linje! ;-)