måndag 28 december 2009

adliga jag

Vi på premiär häromdagen.
Det var kul att komma iväg en sväng bara jag och Marcus. Vi hade det kanon medan Milo var med mormor och morfar och myste.
Jag måste jobba på mitt superstela leende något. Syns av min skitnödiga min att jag inte är så kameravan som jag ibland kan tro och ännu oftare låtsas, men Marcus är som vanligt skitsnygg. Jag var i alla fall nöjd med frissan jag fick till, men det syns inte riktigt för jacka och sjal. Klippte mig ju innan Prag och det börjar växa till mitt nu även om det inte är så stor skilnad mot tidigare. Mer uppklippt därbak bara och snyggt som sagt.
Det roligaste med bilden var att jag fick heta Jonna van Hatalo. Ha ha. Vill bara påpeka att det inte var min idé. För egen del duger mitt egna så bra så.

http://www.finest.se/imageGallery/gallery_popup.php?igid=6403&iid=359908&pageNum=19

13 kommentarer:

Cissie sa...

Hahah - adligt värre! Kanske ska ta det som efternamn ;-) Tjusigt tjusigt

Anonym sa...

Så himla kul att Ni fick lite egentid bara Marcus och du! Och att Milo fick egentid med mormor och morfar. Kan tänka mig att det var kanon för både er och för Milo och dina föräldrar!
Ditt smile är väl inte alls superstelt! Vad har du fått det ifrån? Du ser strålande ut! Så det så! Och Marcus också. Din frisyr är jättesnygg som man ser den på fotot, du är en fena på att fixa även frissan ju.
Hoppas ni får flera sådana här små mini-turer på tu man hand framöver (du får väl följa med och vara publik på Let´s dance för 17!). Och när ni tar in på hotell nästa gång så får det väl bli som herr Birro och fru Van Hatalo! Snacka om adel! Ni får säkert bästa rummet på hotellet! Kul, kul!!
Cissie: Jag tycker absolut att det efternamnet är bra, låter väldigt tjusigt.
Ha det riktigt gott och kramar till er från Maggan1

Anonym sa...

Vilken pangbild :)

Anonym sa...

Jag skulle nog vilja säga att du är en riktig snygging på bilden! Ser inte alls stel ut.

Emma sa...

Jonna, du är en sån pingla!

amela sa...

hej jonna!! Vad fina ni är på bilden!! Är bra sugen på att färga mig i rött/koppar. Så min fråga lyder vad är det för färg/nyans du har i håret. Tacksam för svar...Kramkram

Anonym sa...

Du skall inte jobba på nåt fotoleende , der blir stelt o tråkigt i längden . Naturlighet vinner i längden Alltid!!!.Snyggt hår och jättesnygga båda två. Roligt med ett namn .Liknar holländskt... Jättekul att ni kom iväg båda två på en sväng med bra barnvakter o att Milo hade det bra. Ha det bra så länge. Krama Milo- lillego.

Anna sa...

Både du och Marcus är jättesnygga på fotot. Du är ju värsta pinglan, inte stel alls. Härligt att komma iväg på lite glamorös (?) filmpremiär på tu man hand. Sånt är ju viktigare än man tror...

Anonym sa...

Du är kanonsnygg! En riktig pudding! Sonen är mest lik dig tycker jag - därmed inget ont sagt om pappan¨:)

MariaMoberg sa...

Skönt att se Marcus så avslappnad och glad ut och att få egentid som föräldrar är bästa investeringen för barnen, äh barnet:-)
Hoppas ni får ett kanonbra nytt år 2010 och tänk vad mycket som har hänt under det år som har gått, vojne....
Gillar verkligen din lite mörkare röda hårfärg. Den passar dig som hand i handsken!

Kram
/Maria

Åse Ohlsson sa...

Tjao Jonna !!

VILL ÖNSKA ER ETT FINT SLUT O

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR !!

TILL HELA FAM BIRRO .

VARMA KRAMAR FRÅN ÅSE I HÄSSLEHOLM .

Gunilla sa...

Det är inget fel på ditt leende! Du är jättefin!
Jag önskar dig ett Gott Nytt År!

Kram Gunilla

Bonita sa...

Du fick iaf behålla ditt förnamn. Kim Andersson fick sitt hela namn utbytt mot Siw Malmqvist - vad Siwan säger om att inte få behålla sitt namn kan man ju bara gissa ;-)