lördag 5 december 2009

nätshopping och bio

Milo jagar katt och jag ska precis till att köpa något på nätet jag länge suktat efter... Har varit kluven och tvekande så det räcker och blir över men samtidigt blivit mer och mer övertygad om att detta är det bästa och roligaste för alla.

Idag ska jag på bio med Jess. Har bokat biljetter så nu kan inget stoppa oss.
Min förkylning känns bättre, eller så bara ignorerar jag den framgångsrikt. Har inte tid eller lust med snor och jag hoppas inställningen räcker en bit.
Nu ska jag böja hårtopparna inåt.
Hep.

6 kommentarer:

Kicki sa...

Hej. Jag bara kikar in lite. Vilken söt son du har, jag har själv en son som är 3,5 månad gammal. Hoppas biobesöket blir trevligt. Annars ha en trevlig helg =). Kram Liten kicki

lillelinda sa...

Åh, vad spännande, vad har du köpt *nyfiken*??
Ha en revlig biokväll... Önskar en annan kunde komma hemifrån ibland, men med man som renoverar hus blir det tyvärr= ingen egentid alls.... Kram på dig! Fråv Linda med lilla Amanda

Maria sa...

Läste att gubben ska vara med i Let´s dance...då får man ta och kolla då. Men..svårt att lära gamla hundar sitta..*s*

Thess sa...

Vad kryptiskt om nätshoppingen, ska du hålla oss på halster så? :)

Anonym sa...

Vad nyfiken jag blir på vad du handlat på nätet. Men en vacker dag kanske du kan berätta det, kan ju vara en offentlig hemlis tills vidare, misstänker det.
Vad sköt att förkylningen är bättre. Men även om den inte är det utan bara bättre i sinnevärlden, så är ju det gott nog. Hoppas filmen var bra!
Btw - grattiskramar till Milo idag, för visst "fyller" han 10 månader idag?
Jag har dansbandskampat ikväll. Trevlig underhållning, men fokus är ju där på musiken och framförandet till skillnad från Let´s dance där fokus ligger på dansen och framförandet. Ser fram mot att Let´s dance ska börja. Kommer du att vara med i publiken vid TV-sändningarna, hoppas du har möjlighet till det!
Fortsatt trevlig helg!
Kramar från Maggan1

Anonym sa...

Hej! Var filmen bra? Hoppas det. Dansade igår kväll framför TV:n så Lillego Milo hade skrattat det gjorde nog katten också, men nu måste jag träna bort träningsvärken. Kan inte låta bli.. dans. Egen tid , har du vad bra , det kan alla ta sig som har TV o snälla grannar.
Mår Marcus muskler bra, jag stukade nog knät , kan man det, lite igår kväll , nykter och trevlig bergis. Men till gymet march. KRAMA lillego MILO är så SÖT . Pappa i Tv nästa helg såg jag. Kram vi ses