söndag 13 december 2009

snoflingor over staden

Har nu hittat y. Den kommer om man trycker ner z som ju kommer om man trycker ner y.
Prag ar spannande.

Blev inget museum igar, men ska ta igen det idag. Snubblade over ytterligare ett som verkade intressant -Sex mashine museum. Tydligen fullt av sexleksaker fran tidernas begynnelse, hur de nu kan ha sett ut da. Far se om vi hinner for tortyr och kommunism star overst pa planeringslistan efter Pragborgen. Finns verkligen saker att se och gora har!
Sov bra inatt. Vaknade ett antal ganger och dromde mzcket om Milo min lilla alskling, som tydligen sovit superbra! Glad over det. Kanske kan fortsatta gora det aven nar mamms kommer hem.

Idag ska jag:
-ha mossa med mig, pa mig.

Idag ska inte:
-ata dumplings.

Hejs svejs.

3 kommentarer:

Maria Moberg sa...

Låter som en välbehövlig time-out då har i Prag trots längtan efter lille sonen och sambon förstås!

Sen är det bra att ha "mossa" på huvudet när det är kallt ute, hehe. I Lund snöar det för första gången i år och alla är helt lyriska! Var rädd om dig och ha det superkul!!!

/Maria

Anonym sa...

Hallå där!
Bra att du hittat y och z, men z använder man ju inte så speciellt mycket – kanske.
Hoppas ni haft en bra dag, att ni hunnit med några museum och kollat på stan.
Härligt att Milo sovit jättebra, men vi var ju överens om han är på G med det, eller hur? Förstår om du tycker det är konstigt att vara hemifrån, du har ju inte varit borta från Milo många timmar sedan han föddes! Men det är bra både för dig och honom, du lär dig lita mer till att Marcus fixar det hela och Marcus lär sig motsvarande – han fixar det här! Det är ett ömsesidigt förtroende och trygghet för er båda. OCH för Milo, som lär sig att mamma inte alltid är på plats och inte pappa heller. Barnen måste få lära sig att dom har både en mamma och en pappa som kan fixa allt!
Njut av tiden i Prag, och självklart - längta efter dina båda M. Längtan efter dom man älskar kan aldrig bli för stor! Det ska kännas på insidan, samtidigt som man ska kunna njuta av att bara få vara själv.
Kram till Dig från Maggan1
PS Hälsa brorsan

Maria sa...

Jag och min man var i Prag 2007, vi besökte då både tortyrmuseet och sexmuseet på samma eftermiddag. Vi båda drömde mycket konstga drömmar den natten. Men, det är värt ett besök!

Njut av Prag, det är en underbar stad!
Kram från Maria