tisdag 15 december 2009

hemma

Kramar och pussar Milo igen och han mig. Underbart!
Här snöar det villt. Verkar som om vintern nu är på gång på riktigt. Ja eller det återstår väl att se, men snö är onekligen ett trevligt tecken så här i mitten av december.
Prag var väldigt bra. Måste dit igen kände jag direkt, mycket mer att se.
Hep för nu.

7 kommentarer:

Helena sa...

Vad härligt att Milo ska få fira sin första jul och att du får uppleva det. Mins när du väntade honom och man fick följa dig. Jag ville hela tiden titta in i din blogg och se att allt var som det skulle med dig och bebisen i magen.
Din blogg är så personlig är därför den berör så. God jul till dig, Marcus och så klart Milo

Ms Spider sa...

Budapest. Budapest, Jonna. Var där i helgen, och det var ljuvligt. Tänkte Prag till våren, vad sägs om att vi byter. Du till Budapest, jag till Prag :-)
Budapest är också känt för ljuvliga bad, bra för en stressad rygg.
Och så är det billigt och vackert.

Eva sa...

Välkommen hem igen.
Borta bra men hemma bäst brukar vara ett ordspråk som stämmer väldigt bra.
=)

Anonym sa...

Kan tänka med att det blev ett riktigt puss- och kramkalas när du kom hem! Vad härligt!
Ja, nu är nog vintern här för ett tag, dom lovar väl ev en riktigt vit jul i år, åtminstone upp över norra götaland och uppåt. Så ni kanske får ha en vit jul och Milo kanske kan åka pulka med mamma och pappa, vem vet? Eller varför inte en hederlig kälke?
Kul att du haft det bra i Prag, nu får du smitta av dig på Marcus så han och Milo åker med nästa gång. Sen blir det kanske också någon Italientur, så Milo får lära sig lite om det landet också framöver.
Kramar till er allihop från Maggan1

ullrika sa...

Prag på våren is da shit! lovar!

Anonym sa...

Välkommen hem till Milo o Marcus. Men jag måste skriva Budapest är en mycket vacker stad, finns allt. Var där 3 veckor o badade gjorde allt. Gellerts,(svenskbadet kallat mycket hjälpsam personal o vackert) ) o stadsparksbadet,kan inte uttala namnet de spelar schack sittande i bassängen, Margreteön , färjor på Donau,du behöver lång tid där. Egentligen. Zigenarmusik, riktiga proffs, som jag älskar , god mat. Reste runt i Ungern , gör ett besök, lika underbart som Prag. Nu får du fira jul med Milo, lillego .Krama honom så länge. Skönt med riktig vinter inte bara slask .

Anna sa...

Prag är en underbar stad! Prag och Venedig är två städer som jag tycker om att återkomma till.