måndag 21 december 2009

färdig

Julpapprat klart alla paket nu och packat desamma ner i en väska som jag med lite tur och hjälp från ovan hoppas kunna klämma fast under vagnen imorgon.
Kläder och annat är i lilla resväskan och jag kom just på att några strumpbyxor nog måste hitta sin plats. Kallt nu.
Hoppas hinna till jobbet en sväng imorgon för att snacka lite om läget, fast det mesta får vi ta efter helgerna. Ingen idé att sätta igång grubbeltankarna nu.
Ska kolla igenom väskorna en sista gång innan sovdags för att ha så mycket som möjligt färdigt inför imorrn.
Ja.
Det var väl det sista nu. För idag.
Höres.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte julpapprat klart än, men å andra sidan ska jag inte resa iväg nånstans, så jag hinner.
Släpp det här med grubbeltankar inför jobbet över helgerna. Det blir tids nog dags för det efter alla jul- och nyårsdagarna.
Kolla du väskorna en gång till, skönt att lägga sig och veta att allt är ”klappat och klart” inför resan i morgon.
Jag har förstått att Marcus är ute och jobbar nu några dagar, förmodar att han ansluter direkt till Er i Gävle när hans uppdrag är klart.
Ha det gott. Var rädd om Dig och Er. Så hoppas jag få läsa mer från dig en annan dag!
Nu sovdax!
Kramar! // Maggan1

Anonym sa...

Hej! Lillego Milo GOD JUL!
Skönt Jonna att det bara var muskelfel i ryggen, fixar du snart efter helgerna. En del får ont pga att de bär tung väska på vänster axel, felbelastar. Stora lilla "karln" Milo snart går han. Pratar han något? Tar man ut bekymmer i förskott får man dom två gånger ,"käckar sig "en bekant ibland, menar väl, Men det kan vara lätt att säga. Jättebra du har inställningen att inte grubbla över helgerna i alla fall. Allting ordnar sig det brukat det göra. Och får kan vara hos de dina , det är kallt som sjutton uppöver . Men vi får en vit jul i hela landet o det är toppen. Fotograferade snön o skogen blev inte bra ser ut som vit bomull missade det viktigaste något att fästa blicken på kontrast till det vita så ut igen. Skall handla de sista klapparna idag. Ha nu en riktigt trevlig o skön jul o sov ut , låt mamma o pappa o Marcus ta lillegos nattvanor. Men kram till honom o hälsa Marcus.
Kram till dig också mamma.

Åsa sa...

Jonna!

Ta hand om dej och familjen i jul!
Tack för att du skriver så himla bra, ser fram emot varje nytt inlägg från dej.

Stor julkram från Åsa!