fredag 4 december 2009

fredag och kväll

Jo.
Alltså.
Hektiskt dag.
I förmiddags var TV här. Det var det lite introgrejs till Let's Dance som skulle filmas.
Sen på eftermiddagen när dörrklockan ringde kom ett gäng fotografer och ljussättare för att fota vår lilla familj i en rolig hemmamiljö. Det tog sin tid det med men blir nog till en bra bild, lovar hojta när den kan ses i en tidning nära dig någon gång i vår.
Det var dagen det.
Nu är det så väntan på kvällur i en aningen febrig tillvaro. För mig. Inte mycket till feber egentligen men jag mår som en skit. Hoppas resten av familjen klarar sig.

Har precis hörnskyddat hemmet. Säkert något jag missat men det lyser betryggande blå säkerhet både här och där så jag är rätt nöjd ändå måste jag säga. Milo dock vill bara riva av de vadderade tejpbitarna -living on the edge eller nåt, men som tur är lyckas inte de små nyporna få tag i mina hårt fästa skydd.

Kvällens svåra val:
Blir det På spåret eller Idol som får min tid?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig. Läste på Marcus blogg att även han var snuvig. Lilla Milo du måste låta mamma , pappa vila ibland lillgubbe fast du är oerhört SÖT! Vad hade du tejpat ? Han slår sig inte eller bara en gång lite. Vad kul att ni skall vara med i TV , hoppas Milo är mycket med ,. Bara att städa innan hade fått mig att rymma. Jodå jag städar men alltid ligger någon jä--kla dammtuss kvar har ju lurvig katten. Skyll på katten . Skall se Idol om jag får för vill se M C , men ärligt talat vill jag Erik skall vinna , sett dem på datorn nu. Ingen ko på isen om nån annan vinner heller. Samtidigt vill jag se de nya programledarna av på spåret ogillar en av dem sen tidigare , jur gör man då? Zappar. KRAMA LILLEGO!
Allt ordnat sig ha en trevlig helg o krya på DIG.er.

Anonym sa...

Vi missade att hörnskydda hemmet totalt under våra tre barn, men trot eller ej!!!? de lever ändå ;-)
Hörnskydd=det mest intressanta fenomnenet i "föräldrar måstehabarnutrustning" i västvärlden!!
Synd att det inte går att köpa ett symboliskt hörnskydd som skyddar våra små mot alla livets hårda törnar i framtiden....suck...

Anonym sa...

Låter som om det varit fullt ös hela dagen, både TV-fotografer och tidningsfotografer! Sen hörnskyddandet. Du har tydligen gjort ett bra jobb med skyddet eftersom Milo inte får tag i det, men vänta du – han är så klurig er lille Milo, så han kommer snart på hur han ska göra för att få bort det. Dessutom är du lite febrig och inte helt fit for fight. Men du är ju uthållig, det har jag förstått sedan länge!
Mitt TV-val för den här kvällen blev Idol, På spåret blir reprissändningen den här gången. Vad valde du?
Hoppas dina båda M håller sig friska och att stora M pysslar om dig lite extra!
Kram till er från Maggan1 och krya på dig!

Gråa musen sa...

Jag valde att se På spåret och banda Idol. Sjukt vad bra ungdommarna sjunger. Tror aldrig det varit så jämn kvalitet på de tre sista deltagarna. Men det kanske man tycker varje år. I morgon åker vi förbi er kära stad. Ska vinka när vi susar förbi. Ska på blogträff hos Hanna Graaf. Sjukt kul. Så nu sova. Klockan ringer vid 07.00. Så vi får se hur det går att avverka sträckan Jönköping-Stockholm med två små i baksätet. Det blir nog High life. Ha en riktigt skön helg och hoppas att du kryar på dig snart. Kram

http://mariamoberg.blogg.se/ sa...

Blev "på spåret" & "Idol" i en salig blandning här. Erik har en så grymt bra pipa! Han lär gå utanför gamla "Svedalas" gränser med den rösten!

Förkylningarna duggar tätt nu i December men går ju tack och lov över rätt kvickt!:-)

Krya på er!

/Maria