tisdag 8 december 2009

Prag, javisst

På lördag ska jag åka med bror A till vackra Prag. Säger de som vet att det är i alla fall.
I dagarna tre ska vi gå runt, titta på vackra saker och äta knödel -sittande, med två händer. Känns bra.
Men det krävdes betänketid, planering och sin kvinna att till sist bara göra't, köpa resa och nu kolla hotell. Fint hotell.
Nu känns det alltså mycket bra.
Milo kommer ha det kanon här med papps och även om jag kommer sakna och längta mig halvt ihjäl efter sötaste så behöver verkligen pappa och barn sin tid tillsammans. Och jag min med mig. Äta sittande och sovsova liggande, ska bli underbart att testa igen hur det funkar. Dessutom kommer Milos farmor hit som förstärkning och eftersom de två verkligen inte blivit bortskämda av varandras sällskap hittills känns det fint att slå till ett antal flugor med bara en endaste smäll.

Nu sa jag fortsätta göra saker på nätet...

12 kommentarer:

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Hoppas du får en härlig tripp till Prag
alla säger ju att det är fantastiskt där .
Du behöver detta vännen att få bara vara .

Varmaste kramen till hela FAM BIRRO
Från ÅSE.

Anna sa...

Prag är verkligen fint. Och det är verkligen en stad som är sådär lagom stor att promenera runt i. Kan gissa på att ni åker vid en väldigt bra tid också, då det inte är så mycket turister. Jag hoppas ni kommer få några fantastiskt fina dagar.

Anonym sa...

Vad kul att åka till Prag. Jag hade gärna åkt med, men du får säkert jättetrevligt med din bror!
NJUT av varje sekund, det är du väl värd. Och att få sitta ner och äta, och ligga ner och riktigt sova.
Sen är jag också övertygad om att Milo och Marcus får det jättebra och att den tiden är mycket värdefull för dom tillsammans. Och inte minst kul att Milo får mjlighet att umgås en del min sin farmor!!
Självklart kommer du att längta efter dina båda M, men det är precis som det ska vara. Dom kommer säkert att längta efter dig också! Desto bättre blir det när du kommer hem igen!
Men vi läses ju innan du sticker iväg!
Undras lite hur det gick med ryggfotograferingen idag, men du fick förmodligen inget svar direkt vid fotograferingen utan får det först senare.
Ha det gott. Gruppkram till er från Maggan1

Christina sa...

En underbar stad...hur mycket som helst att se....pröva restaurangen under Karlsbron.....kanonmat till väldigt billigt pris....fast allt är ju billigt i Prag förstås....:)
Önskar er en kanonresa...

Anonym sa...

Härligt Jonna att du kommer iväg på en "egenresa",jag och min yngste son(18-åringen)var i Prag förra året,det var september och sista högsommarvärmen,men vilken stad,vilken underbar arkitektur m.m gå en tur på Karlsbron,ett måste.Kan inte påstå att det är billigt där,vår krona är nästan samma kurs som tjeckiska koruna.Vi gjorde även ett besök i ett av Hitlers arbetsläger,Teresenstadt,vidrigt men mycket lärorikt,dit skulle man
skicka Sverigedem o nynazister på besök.
Ha det nu så härligt och koppla av ordentligt.Vill passa på att säga att Milo är så gullig så man nästan inte kan se sig mätt på honom,så lik sin mamma.Kram från Margreth

Anonym sa...

HEJA JONNA! fantastiskt bra beslut av dig,ni kommer ha det supermysigt!! Njut! Du är värd varenda sekund. Liiite lustigt är det dock att Marcus behöver "förstärkning" i form av farmor,det känns typiskt manligt. Enjoy!

Anonym sa...

Ha de så himla skoj

Maria sa...

Prag är verkligen trevligt. Vi promenerade överallt när vi var där. Kan tänka mig att det är jättemysigt nu så här nära jul.

Den tjeckiska maten är så där... Vi var på en jättebra fransk restaurang som heter LeSaint-jacques. Den kan jag varmt rekommendera.

Hoppas ni får en toppenresa.

Om mig sa...

Å vad härligt för dig!! Njut och andas ledighet, det är du väl värd!! Kommer säkert gå alldeles lysande hemma och vilken lycka sen när ni ses igen..å det blir ju ganska snart.KRAM

Anonym sa...

Åh vad härligt! Prag är underbart vackert!

Anonym sa...

Hej Prag är så vackert, europas vackraste och mycket fint att köpa. Farmor tar hand om Både Marcus o Milo hm. De bruar få göra det då det ev. blir kris. Kul för både dig Marcus o farmor. Handla koppla av , och ring bara så lite som möjligt. Milo blir så himla glad då du kommer hem. Krama MILO

Helene sa...

Ha det så bra i Prag! Jag är inte aaaalls avundsjuk... :-)