fredag 11 december 2009

yes!!!

De vann! Så skönt. Kan pusta ut till nästa gång.
Även om man vet så vet man liksom aldrig, fast man egentligen vet. Ungefär som med Nord och Syd. Varje gång jag kollar hoppas jag att Orry och Madeleine ska få varandra från början. Men det skiter sig alltid och Justinäcklet sveper in.

Nu ser vi lite Idol. Milo är som vanligt vaken igen. Han somnar jättetrött och sen är det vakna pigg som en mört som gäller.

Idag bokade vi hotell och imorgon bär det iväg till Prag. Ska blir riktigt kul, men vad det känns i hjärtat att lämna bebis i några dagar. Samtidigt vet jag att detta kommer göra gott för alla så jag ska inte åka och ta med mig skulden. Den står bredvid resväskan och vill ner, men väskan är låst. Skuld mår ingen bra av.

Nu ska jag klippa bror som förövrigt söker ett rum eller en liten lägenhet i Uppsala till våren då han ska plugga konst. Har ni ett över? Han är garanterat trevlig och skötsam.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul utläggning om att även om man vet så vet man innte fast man vet! Hälsa och gratulera! Har sett Idol sedan fram till nyss. Ska väl bänka om mig en stund och se vem sm går segrande ur detta. Svårt tycker jag. Dom är skitduktiga var och en på sitt sätt. Erik lite "pipig" i rösten, Calle har ju gjort en fantastisk resa från att inte våga knappt något till dagens och senaste veckornas uppträdanden. Men, men ..... Vi får se.
Ha en jättetrevlig resa med brorsan nu och glöm det här med skuld, den får som du säger inte plats i resväskan. Lämna den utanför lägenheten nånstans, på Drottninggatan eller någt sånt! Lämna den inte hos Marcus och Milo och ta den inte med dig!
Många kramar till dig, Marcus och Milo. Brorsan kan väl få en liten kram han också ;-)
//Maggan1

mariamoberg.blogg.se/ sa...

Hjälp vad jag känner igen det där molnet skuld som så gärna vill täcka glädjen och nödvändigheten att få lite tid för sig själv! Du kommer att märka hur dina killar visserligen kommer att sakna dig men också klarar sig rätt bra några dygn på egen hand! Önskar dig en härlig och välsignad resa med många skratt, en del sömn och härliga upplevelser! Var rädd om dig!

Kram
/Maria Madeleine(heter ju både och)

Nina sa...

Tycker du/ni ska åka iväg med gott samvete, ibland måste man unna sig egen tid efter allt vad man ger och mer orkar man ge också efter att man unnat sig :)

Anonym sa...

Hej Ha så trevligt i Prag lämna ev. skuldkänslor hemma.
På spåret, Bra de vann grattis, men det var roligt när motståndarna inte begrep Kristinehamn, o. inga fler ledtrådar. Alla tittare sa Kristinehamn. Är nog stressigt sitta i de burarna . Svårt att svara så snabbt ingen betänketid egentligen, vi hemma har ju tid fundera utan Tv.kameror. Tycker tjejerna pladdrar för mycke.
Idol, Calle var bra vem som helst av de två kunde ha vunnit.
Ha så trevligt i vackra Prag, Europas vackraste huvudstad o shoppa och eller vila. Krama MILO lillego ! Mamma snart hemma igen.
små barn har ju ingen riktig tidsuppfattning .Så tre dar för dig är inte lika länge för honom. KRAM vi ses på nätet.

Grejsar sa...

hmm, har ett par tips till bror din. Det ena är Din Bostad. de har ingen kö, än så länge, utan man ringer och prövar lyckan tills det går vägen. Det andra är Uppsalahem, man kan få tillfälliga kontrakt på lägenheter som skall renoveras. Uppsägning 1 månad åt båda hållen, något att börja med om man ställt sig i Uppsalahems bostadskö. Din bostad går det nog att googla på. Det är ett fint område med bussar utan för dörren nästan, annars 15-20 min cykling till stora torget. (Ursäkta att kommentaren ser lite hipp som happ ut. Har en gnällig minivovve i famnen.)Hoppas det löser sig för honom, bostadssituationen är toksvår här annars.

Lycka till och, Jonna ha ingen skuld det är så jobbigt.

Må gott