tisdag 15 november 2011

bajskorvsboogie

Älskade Milo börjar komma ikapp mig.
Och ingen kunde vara nöjdare än jag.
Nu är det kakka (=bajs) mest hela tiden och däremellan lite kikkeli (=snopp) och pylly (=stjärt).
Kiss och bajsåldern är äntligen här och som mamma är stolt.
He he.
Själv klev jag in i den åldern vid 3 och valde att stanna. För bajs är ju bara så kul!
På förskolan hade de just bajs på temat för någon vecka sedan eftersom en stor del av barnen tycker det är så spännande och jag tror bajskorvsbakandet av trolldeg skyndat på Milos intresse lite och nu är åldern alltså inne.
Kakkamammai säger han och fnittrar. Pappakakka. Mimmikakka. Tooooooo kakka! (stor bajs) och så klämmer han fram ett asgarv.
Ja riktigt såå kul är det kanske inte enligt mig, men det blir vansinnigt roligt när jag fascinerat följer sonen nya stora hobby -kakkaaa!
Kvällens godnattsång blev varianten -kikkeli kakka pylly, kikkeli kakka pylly -k i s s a  i  p o t t a- kikkeli kakka pylly... Han låg där där och lyssnade med ett jättestort leende på läpparna och flikade in ibland med tooooo kakka och lite fnitter tills ögonlocken blev tyngre och långsamt föll ner. Ler gör han än och jag hoppas han sover gott. Och drömmer fina bajsbruna drömmar.

Jag ska göra honom sällskap nu. Drömma sött och sova gott.

God bajs på er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

en tidlös klassiker

Birgitta sa...

Bajsåldern är väl härlig! Tänk att bajs kan vara så kul! Har alltid, och kommer så att vara! Najs bajs♥

Anonym sa...

Har lite svårt för att se det roliga i detta eviga snopp och rump fixeringen och vad som kommer ut och inte kommer ut. Först när man är liten. Sen i tonåren. Och sen när man blir gammal. Det var det enda de tjatade om på långvården innan mina föräldrar dog. JA men de sköter ju i allafall magen!!! MMm. I blöjor ja. Nä, jag har sett hela kedjan från vaggan och till graven. Har haft fem barn och två gamla föräldrar att torka skit på. Så jag har fått nog av avföring för resten av livet. Men jag har full respekt för att humor är olika. Så i stället för att äcklas tipsar jag om programmet Myror i brallan som har en punkt som heter just gissa bajset. Enjoy för allt i världen. Bara jag slipper se skiten. (plats för skratt) Skitviktiga hälsningar Gråa mus

Anonym sa...

Hälsar via dig Jonna att dagens expressen krönika skriven av din man var väldigt tänkvärd och bra! Synd att man ej kan kommentera efter hans krönikor ty han borde ju få veta då man gillar det skrivna men om du är snäll kan du hälsa att tummen upp från Eva Domis får han,jag håller med honom i allt han skrev.