måndag 14 november 2011

dagen efter galaglam

Snart dags för vårt första BVC besök här uppe. Känns bra so far. Har hört bra om vårdcentralen och sköterskan vi ska träffa, så när Mimmi väl vaknar bär det av.
Det var riktigt kul igår på galan. Framförallt så här i efterhand. Det var grymt svettigt och stressigt bland alla fjädrar och allt glamour men att få bli sminkad, fixad i håret och få bära kroppsstrumpa (!?) jo det var cool.
Roligt att jag fick vara med. Den enda som gick modevisningen som inte var någon, "...eller klart du är någon men liksom inte någon så". He he. Det var mycket kul uttryckt av någon. Självklart är även jag någon och mer än så, men inte någon så och det är helt ok ändå!

Kroppsstrumpa förresten. Spetsig sådan. Detta fantastiskt, liksom roliga plagg skulle jag bära och bar också, under klänningen som var över. Det var första gången för kroppstrumpa och någonstans kände jag att kanske, kanske... jag skulle ha pressat in mig i en sådan innan och inte som nu fyra graviditeter och tre bukoperationer senare. Fast vadå. Det bör ju (?) testas någon gång.
Men.
Och läs detta ifall du ska göra det! GÅ PÅ TOA INNAN!

Förutom kroppstrumpa hade jag på mig skor med klackar höga som hus och jag saknade verkligen hiss när jag skulle ur och ner från dom. Självaste Anine Bing, modell och sångerska (mycket, mycket söt och trevlig tjej förövrigt) hade tackat nej till dom, något som jag inte ens hade en tanke på att göra när erbjudandet kom, även om jag inte gått i klackar sedan 90-talet typ. Men jag är sådan, sååå samarbetsvillig, och det stör säkert en del och då får det göra det.

En annan mycket mycket söt och trevlig tjej jag träffade igår var Lina. Just. Min egen husgudinna som i Linas matkasse-Lina! Stort!
Laila Bagge, Hanna Graaf och övriga glamourkvinnsen i all ära, det var Lina jag hoppade på och tog i hand -säkert alldeles för länge- där vi trängdes bland sminkborden (hon fick pris som årets matmama).
Lina är enda kvinnan, människan jag välvilligt släpper in bland mina kastruller och finska kockknivar och det säger en hel del.

Gårdagens sötsura med kyckling. Såklart Linas!

Ska se om jag snart hittar någon bild som gör mig och barnen rättvisa. Marcus som stod nedanför podiet var så tagen av vår show (äsch då) så där blev inga kort knäppta. Men det fanns ju andra kameror på plats och vi snodde nog någons uppmärksamhet där någonstans tror jag.

Sårådårå.

Gårdagens söta. Så fina lockar som jag inte riktigt fickk med på bild.
Puss.

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Nu finns en artikel uppe på dig på Cravingz.se. Kul att träffa dig igår! Du och barnen var superfina.

Länk: http://www.cravingz.se/index.php/nyheter/item/325-finnjonna-om-att-gå-modevisning-med-barn-tight-fodral-och-skyhöga-klackar

Suzan sa...

Får man inte se kroppsstrumpan? =)