torsdag 3 november 2011

lådor under sängen

Så är det. Lådor under sängen, eller säng med lådor under är en kvadratsmart lösning!

Hittade en sådan på Ikea och orkar jag inte börja snickra ihop en egen variant får det bli denna.

Bra bra.

Marcus har börjat städa med en väldig frenesi, han är ju redan den som sköter tvätt och disk, men detta städande, alltså i den grad att jag inte hinner med alls, tror jag är en del i berättigandet att det kommer bli jag som står med skruvdragaren i handen om en månad.
Ja det är inte så jag klagar direkt.

Nu ska jag förutom att fundera på kvadratspar, fortsätta söka jobb, trevlig liten biverkning när det kommer till köp av eget.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till nya lyan. Vad du är härligt possitiv jämt. Höstgnälliga jag blir glad bara av en snabbtitt i Finnjonnas blogg. Jättefin säng. Hoppas att ni kommer att trivas riktigt gott. Kraaam Gråa deppmusen

Anonym sa...

Den sängen har vi! Kanonförvaring, MEN inte den stadigaste... Men sambon förstärkte den i hörnen med vinkeljärn (eller vad heter de där aluminiumhörnen med färdiga skruv hål?)så den blev riktigt stadig och bra. Så nu hör inte hela grannskapet när det är vuxenmys på gång! :)
/mickis

Anonym sa...

Den sängen med lådor under ser ju inte alls helt fel ut, tvärt om! Köp en sån variant och lägg din energi på nåt annat. Priset var ju inte heller fel tycker iaf jag.
Söka jobb kan ju också vara kul, vet inte hur arbetsmarknaden ser ut i Sthlm, men där borde det ju finnas ett bra utbud. Har du kollat Platsbanken på nätet? Där finns ju inte allt självklart, kanske bättre att ringa runt till såna arbetsgivare som kan vara intressanta för just dig. Men du glömmer väl inte att söka bra vidare-utbildningar alternativt utbildningar till något annat än det du redan kan.
Tack för din pos hälsning från igår! Den värmde.
Kram från Maggan1
PS Hälsa Marcus att han gjort ytterligare ett mycket bra Birros Bord idag!

Öländskan sa...

Stort LYCKA TILL med egna boendet i Stockholm. Kramar

Anonym sa...

Hej!

Grattis till nya fin lgh i huvudstaden, trist dock för oss Norrköpingsbor att ni lämnar oss.

Har Marcus fått nytt jobb? Lycka till med ditt jobbsökande....

Kram Kicki fr Norrk

Anonym sa...

har sängen med tillhörande huvudgavel. Ikea har nyligen fixat till ovan nämnda ranglighet och den finns icke längre på nyare exemplar. Dock är sängen otroligt hög och är lite av en skrämselmaskin varje gång man har barnen i den. Det är högt när de ramlar ur.