lördag 20 juni 2009

amningshjärna på vift igen

Är väldigt trött just nu, sover som bekant väldigt illa och det i kombination med hormoner som ständigt dansar polka gör att jag inte riktigt är i form. Glömmer det mesta, var jag lagt det ena med det tredje för att inte tala om det fjärde och har stundvis rejält svårt för att formulera hela meningar när jag pratar. Vet inte vart orden försvinner, men plötsligt så är de bara borta mitt i samtalet. Tur är kanske då att antal samtal är begränsat och de personer jag pratar med vet om och accepterar mitt "tillstånd".
Appropå samtal. Ett sådant råkade spelas in för ett antal veckor sedan och går just nu på radio. Inte helt genomtänkt kan tyckas men det var det, på sitt sätt.
Jag hade laddat innan med tinningmassage och mängder av vatten och tror att det blev rätt bra och vettigt men kan idag ändå inte förmå mig att lyssna på vad som sas. Rädd för att tugget inte blev som tanken var tänkt. För minnet är ju som sagt sviktande och hade faktiskt glömt det hela tills jag blev påmind av de två som hade hört programmet.

För er andra, här är länken: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1807804&BroadcastDate=&IsBlock

Enjoy, eller nåt :-)

5 kommentarer:

Carina sa...

Men Jonna, Filip o Fredrik är väl helt humorlösa! Trista program som dom gjort! Massa kramar och sköt om din lilla familj!

Maria sa...

Min lilla pojke är lika gammal (eller ung:) som eran och jag känner så mycket igen mig i känslan!

Anonym sa...

Hej där! Trötthet och glömska går oftast hand i hand med varandra. Man tänker inte på vart man lägger ifrån sig saker och ting och hjärnan är lite splittrad och därför har man svårt att uttrycka det man vill ha sagt. That´s it! Men visst känns det lite jobbigt när det inträffar.
Det är i vilket fall som helst inget som märks när du skriver, då tappar du inte vare sig tråd eller ord!
Hoppas ni hade en bra kväll igår och att dagen och kvällen så här långt varit bra. Såg på Marcus blogg att han var lite förkyld, men han kanske blir lika sjuk av en förkylning som min och de flesta andra män blir av "lite" förkylning. ;-)
Har lite problem i min dator med ljudet så jag har inte kunnat lyssna på länken du skickade med, ska försöka fixa till det under morgondagen så att jag kan lyssna.
Ha det gott och kram till er allihop!
PS Här har ösregnat hela dagen! /Maggan

Anna sa...

Känner igen det där med att man glömmer saker. En natt mindes jag inte ifall jag hade varit uppe och bytt blöja och ammat. Minns inte vilken mjölkcentral gossen senast åt ifrån eller när han åt senast ibland. Här om dagen glömde jag att han skulle ta. Han gnällde och jag kunde inte komma på varför, tills blixten slog ner och jag kom på att det var matdags. Lustigt det här =)

//Anna

Anonym sa...

Hej Jonna! Trötthet ger stress som blir glömska. Stress är inte bra för kroppen får värk. Men det går att åtgärda lite i alla fall, yoga är bra, gör jag även hemma. Behöver inte göra alla rörelser. Gym, . Efter ett gympass yoga sover jag som ett barn. Förlåt Milo! Kroppen totalt avslappnad. Dansar även hemma i sovrummet. Tips. Sjöng för ett barnbarn som skrek (överröstade) egen visa om honom fast i annat rum med ett annat barn , han blev tyst, jag sjöng tystare samma visa namnet hans med hela tiden, flera gånger, o.gjorde uppehåll, tystnad från rummet, efter några omgångar hörde vi lillgullet försöka sjunga,.,härma .! sen får jag sjunga ofta vilken reportoar jag vill. Ps jag sjunger illa minst sagt,kanske därför. ds
Jag letar alltid o är glömsk ofta trots allt men sover bra o kroppen vanligtvis inte så bråkig om jag inte fuskar. Krama Milo go!