måndag 22 juni 2009

kry krabat

Läkarbesöket blev lyckat. Älskade Milo är just nu feberfri och tillsynes frisk, förutom en liten förkylning som han antagligen fortfarande har någonstans i lilla kroppen. Skönt ändå att den verkade ha sin kulmen igår och att den nu har bedarrat.

Imorgon bär det av till dalarna och sedan Gävle, blir skoj att åka hem till mormor och morfar, framförallt nu när vädret verkar vara på vår sida och lovar massor av värme och sol. Heja!

Nu ska jag gå och handla matsäck inför morgondagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad skönt att han är feberfri och verkar frisk nu. Små barn får ju ofta snabbt hög feber, som sen klingar av ganska snart igen. En liten förkylning kan ju orsaka en sån febertopp, men det är klart man blir orolig. Det tar mer på föräldrarna är på barnet, för barn kan ju få hög feber utan att vara det minsta påverkade egentligen, tvärt om så kan dom vara riktigt pigga medan föräldrarna snudd på oroar sig mer än vad som är nödvändigt. Misstänker att både Du och Marcus är helt slut nu efter detta med både feber och läkarbesök.
Hoppas ni får riktigt trevligt i Dalarna och hos mormor och morfar i Gävle och att sommaren stannar några dagar. Var bara lite försiktig med Milo och solen och ge honom lite extra att dricka om det blir riktigt varm, dom små liven blir lätt törstiga.
Som sagt - ha det bra! Kramar till er alla tre från Maggan

Anna sa...

Skönt att Milo är frisk. Inge kul med sjuka småttingar. Min Linus drog på sig en rejäl förkylning när han bara var dryga två veckor. Det var nog de värsta nätterna i hela mitt liv. Ha koll så han andades och se till att näsan var fri från snor. Usch och fy.

Önskar er en trevlig resa!

Kram

//Anna

Anonym sa...

Hej Jonna
Ha så trevligt i vackra Dalarna, och att mormor o morfar får rå om sin lilla Milo ordentligt, o du vila ut. Ger inte goda råd tror du/ni begriper /ironi/ att Milo Go inte skall utsättas för för mycket sol. ha så trevligt alla tre!