lördag 27 juni 2009

foppatoffla forever

Måste säga att jag varit tveksam. Fördomsfull rent av. Men nu när jag gått i dessa under fyra sköna dagar är jag såld. Fy fasiken så bekväma de är! Skit i samma att de är fula som stryk, har nog av snygga skor som inte är gjorda att gå i, så nu måste jag ha mig ett par som verkligen smeker mina arma fötter. Det är paybacktime, såsom de har burit mig i alla dessa år.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ok Finjonna tycker om dig väldigt mycket men....... Alla fulla ord dyker upp. Tur att du är så snygg så man kanske inte ser dem när du har på dig dem.

Gabriella som övar på att vara förlåtande, vidsynd och inte dömande.

Anonym sa...

Du, jag är fortfarande tveksam till foppatofflan! Snygg är den inte, men det behöver den ju inte vara om den är tillräckligt skön. Och eftersom du påstår att du är såld efter fyra dagar, så kanske jag ska bemästra min tveksamhet och testa ett par jag också. Mina stackars fötter skulle behöva något nytt och bra att strosa runt i.
Jag tar mig en extra funderare på det här, men jag har sett att grannen har några illrosa sådana, och det vet i f-n om jag vill ha, dina hade ju åtminstone en ganska diskret färg. Ev går jag och köper mig ett par fulingar till veckan!

finnjonna sa...

Tofflorna är min mammas. Har lånat dom dessa dagar, men ännu inte köpt egna alltså.
...försvarar jag mig ;-)

Anonym sa...

OK, ang lån och inte köp. Men å andra sidan är dom ju lika sköna även om dom är din mammas! När jag funderar på köp så går jag efter din beskrivning av att dom är sköna att gå i.
Men du, jag funderar och så får vi se till veckan hur det blir. Uppskattar ditt lilla "försvar", kul ;-)

http://metrobloggen.se/filifjonkanshem sa...

Jag har foppatofflor och jag håller med om att dom inte är världen snyggaste men, dom är så sköna så dom liksom kommer undan med allt.
Man behöver ju inte paradera ner på stan med dom, men strosa runt med på landet eller att springa till affären så funkar dom alldeles perfekt.

Anna-K sa...

O, vad skönt för fötterna - har inga själv men det finns ju så många varianter av sköna skor.Jag kör med flipp-flopp.Ha det gott i sommarkvällen!

Anonym sa...

Håller med dig om att de är djävligt fula, därför har jag vägrat att köpa sådana. Häromdagen provade jag syrrans, och de var ljuvligt sköna och bekväma för mina ömma fötter. Ska handla ett par så fort jag får tid. Man ska aldrig säga aldrig!

Bye bye

Jenny sa...

Efter lite skoskav i ett par dagar köpte jag ett par (kopior) när jag var på Kreta. Det var som att promenera på bomull. Det är de skönaste skor jag någonsin provat men jag kan ändå inte ha på mig dem på offentlig här hemma. De är helt enkelt för fula och dessutom förknippade med allt som man inte vill stå för...

Sara sa...

Å, är på gränsen att köpa ett par men har precis som varit VÄLDIGT tveksamt...av många anledningar. MEN, har nu beslutat mig att krypa till korset och köpa ett par, är gravid (v 36) och jättetjock, svullna fötter och har insett att jag snart inte kan ha nht annat än dessa Kalle Anka dojor. Plus att de verkar rätt praktiska att ha när man springer (eller..nja..)ut och in på altanen.

Funderar nu om jag ska köpa "riktiga" eller 49:- från "skohuset", några tips någon?

ullisen sa...

jag vägrar testa av rädsla för att furfalla som du... funderar däremot på om dom tillverkas i strl 21. t ex i rosa... :)