tisdag 16 juni 2009

bilder från Marcus dag
Eller morgon var det väl.
Milo och jag hade fixat frukost och ställt fram presenterna fint på bordet och var sedan redo med Ja må han leva så fort papps vaknade.
Av oss fick Marcus en bok, en CD-box, en korg med italienska delikatesser och en helårsprenumeration på tidningen Calcio om italiensk fotboll. Det blev en fin morgon med massa fina presenter, men jag tror (vet) inget av dom slog det han fick förra året -ett plus. Nu var i och för sig världens mest efterlängtade plus med och grattade och
det är inte lite det.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket trevligt och pos inlägg på Din blogg om Marcus födelsedagsmorgon! Jättefina bilder som vi får ta del av, känns som en verklig ynnest att Du/Ni vill dela med Er av det! Och det är ju helt fantastiskt att världens mest efterlängtade plus kunde vara med och gratta sin pappa på födelsedagen och naturligtvis att även du var med och grattade!
Hoppas också att er dag idag har varit bra, även om Marcus kanske varit iväg och jobbat.
Sov gott! Kram Maggan!

Anonym sa...

Kul att se bilderna från Marcus födelsedag igår!
Hoppas ni haft en bra dag idag och att Milo inte varit fullt så ledsen och grinig!

Anna-K sa...

Stolt pappa Marcus! Fina presenter - med den finaste gåvan i famnen!

Anonym sa...

Fina bilder på Marcus födelsedag GOA Milo. Begriper lite om fotboll, jo att de skall göra mål! så vi behöver ett pedagodiskt program .Har aldrig förstått offside... Marcus ställer du upp? Orkar du. Hm.Tittar nu på speedway varannan vecka det begriper jag. Men HURRA för din Marcus snart får Milo gå på fotboll i höst börjar han kunna gå...liten fotboll jättekul.. Trevlig midsommar alla tre.

EmEff is... sa...

Ser ut som om födelsedagsfrukosten var precis så fin och mysig som du skrev! Är det måhända inlagd svamp jag ser i burken där vid korgen? *mm*

Anonym sa...

För snart 9 år sedan gav jag min far ett kort där det stod att han skulle få sitt första barnbarn det var också en populär present!

Stora Kramar Tess W

Anna sa...

Vilken trevlig morgon Marcus verkar ha fått =) Förstår att lilla Milo är den bästa presenten. Min lilla Linus är min bästa present också. En 20 dagar försen present. (han kom dock tidigare än beräknat, men 20 dagar efter min födelsedag) De små liven är den bästa gåvan man kan få =)

// Anna

Gustav sa...

Vad var det för cd-box du gav honom? De där smörgåsarna såg inte så lite goda ut.